Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire negatív, ha egy kapcsolatban a másik fél olyan helyen él, ami a szomszédok miatt lakhatatlan?
Tehát ha az egyik fél olyan helyen lakik, pl panelben, ami szinte papírfalakból épült, az alsó szomszédja zenére tombol egyfolytában, a felső trappol és mindent a laminált parkettára szór, ami rettentően kopog, mindezt este 10-ig minden nap. Tehát szó szerint egy idegesítő hely, semmi nyugalom, hiába a szomszédokkal való kommunikáció.
Ez mennyire negatív egy kapcsolatra nézve? Én ilyen helyen lakom, és már néha én sem bírom idegileg, legszívesebben itthon sem lennék. Egy romantikus este szinte elképzelhetetlen így. Talán ez is hátráltat a párkeresésben. Eladni sem tudom jelenleg sajnos. :/
Eléggé, de ha tenni akar ellene, akkor kivárom.
A párom egy félelmetesen lepukkant helyen élt, amikor megismerkedtünk, körfolyosós bérkaszárnya, mindennapos volt, hogy az udvarban ment a dajdaj, tuti drogok is, az ablakot nem lehetett nyitva hagyni, mert akkor bedobnak egy petárdát.. de aztán hamar elköltözött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!