Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen pozitív/negatív randiélményeitek vannak? 19/L
negatív: el se jött
negatív: randi végén ő mondta, hogy legyen következő, időpontot is lefixáltuk, majd utána eltűnt. Nem válaszolt a telefon hívásra sem az üzenetekre.
negatív:lebeszéltük, hogy mikor találkozunk, mondta, hogy majd még 1x pontosítsunk találkozó előtt. Azóta se hallottam felőle.
pozitív: na ilyen még nem volt
Nekem volt egy pár pozitív randi élményem:
Az egyik egy tánceseményen megismert srác volt. Nyáreste, egyedül voltunk egy hídon, és táncoltunk. Kicsit giccses, de nagyon élveztem.
Szintén pozitív egy hosszabb túrázás a helyi kolostorhoz. Jó volt, mert első alkalmakkor nem mindig jut eszembe beszédtéma, és így nem volt kínos a csend a meredek részeken. :D
Pozitív: szintén sima séta egy augusztusi délutánon, majd eltévedés :)
Negatív volt, mikor minél többet tudtam meg a pasiról, annál kevésbé érdekelt. Sima kávézós-sétálós randi volt, de nagyon vártam a végét. (Lelépni nem akartam, mert egyébként kedves volt.)
Általában véve nekem mindig pozitív, a másik sokat kérdez, elkezd kicsit beszéltetni, mert kicsit zárkózott vagyok, és ez segít feloldódni.
Egy haveri találkozón ismerkedtünk meg, akkor még szimpatikusnak tűnt a srác. Később elhívott "randizni", egy laza kis délutáni kávézásról volt szó egyébként, azután viszont nyilvánvaló lett nekem, hogy ez nem fog működni, úgyhogy megmondtam, hogy maradjunk barátok.
A másik sráccal neten találtunk egymásra, elhívott randizni, és az nagyon jól sikerült, semmi extra nem volt ott se, csak kimentünk a városba sétálni meg beszélgetni. Második randin búcsúzóul megcsókolt, azóta is együtt vagyunk :) Összvissz ennyi randiélményem van.
Negatív:
Talalkoztunk majd fel ora mulva kinyögte hogy mennie kell haza mert fáradt. Ķözben mondtam neki hogy menjünk el valamerre de mozdulni se akart. Én meg 10-10km-t kocsikáztam miatta a nagy semmiért.
Màsik eset: talakoztunk, beszelgettunk majd elvaltak utjain es tobbé nem talalkoztunk. Ilyenből volt vagy egy tucat.
Pozitiv: talalkoztunk, setalgattunk, beültünk valahova és egy egesz delutant egyutt toltottuk. Csok is volt es jartunk durvan 2 honapig
Volt olyan randi ami jol sikerult. Setalgattunk, beultunk valahova, csok is volt de ebbol talan 3 eset volt es max 2 tali. Utana meggondolta magat a lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!