Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire pozitív/negatív? Hogy már az elején úgy viselkedünk egymással mintha 1000 éve ismernénk egymást!
Még csak a randizgatási fázisban vagyunk, de már úgy viselkedünk egymással mintha járnánk és 1000 éve ismernénk egymást. Nincs olyan dolog amiről ne beszéltünk volna. Úgy merünk beszélni egymással mint két haver, még a kényesebb témákról is beszéltünk már, amikről ilyenkor még nem szokás. Ismerőseim azt mondják ez nem jó, mert ilyenkor még nem szokás ennyire belemenni a dolgokba. Szerintem viszont nincs ezzel semmi baj. Ti hogy látjátok?
23 évesek vagyunk
A leghosszabb kapcsolatom (5 év) volt ilyen. Eleinte rengeteget beszéltünk, délután elkezdtünk beszélni és huss már hajnal volt. Hát nem is tudom, olyan 1 évig ki is tartott ez, utána már nem nagyon tudtunk mit mondani egymásnak. Elbeszélgettünk, elvoltunk de már azért nem volt olyan, mint az elején.
Mondjuk a végén már más gondok is voltak, de akkor lett elegem amikor munkából hazafelé ő beszélt a munkájáról, aztán én mondtam valami teljesen oda nem illőt a saját napomról, mire ő szó nélkül beszélt tovább a munkájáról. Totál elbeszéltünk egymás mellett, nem érdekelt miről mesél és őt se érdekelte, hogy velem mi történt.
A témákról pedig, hogy azt is megbeszéltük, hogy ki hova bújna el zombitámadás esetén :D Nem voltunk százasok.
Aranyos, meg jó, hogy ennyit tudtok beszélgetni de szerintem egyszer elfogynak a témák, nálam legalábbis ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!