Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Internetes társkeresésről milyen tapasztalataitok vannak? Pozitív, negatív?
szerintem negatív.
eleve aki interneten ismerkedik az már elárul valamit.
Nem tud kialakítani kapcsolatokat! Ezen szerintem javítani kéne,mint hogy most már mindenki ott ismerkedik.
Az első szemezések,leszólítás jelentőségge teljesen el fog tűnni. Nem vagyok maradi ,de szerintem ez már sok!
24 éves vagy,nem kell elásni magad hogy sosem fogsz találni valakit! Nem tudom mikor szakítottál a barátoddal,de egy kicsit szerintem érdemes egyedül is maradni,na meg várni kell.AZ élet erről szól.
De rengeteg olyan "nagy"szerelmet lehetne mondani akik még hírből se ismerték az internetet mégis egymásra találtak!
társkeresőt max. a nagyon elfoglalt +30-nál tudom elképzelni,akiknek nincs idejük már bulizni,de fiataloknál vétek ott ismerkedni!
09:52'es vagyok!
Épp erről beszéltem,mint valami piacon lecsekkoltad milyen a felhozatal!
Mint mondtam,ide már a végső elkeseredettségükbe regelnek az emberek.Tehát nem a "legjobbak"
Ne legyél elkeseredve! Én értem,hogy egy nőnek fontos a visszajelzés,flörtölj munkahelyeden,vagy utcán is akár. Akár randizz is de csak olyannal akitől nem akarsz semmit,ezzel növelheted az önbizalmad( tudom ez szemetül hangzik,de kicsit törödj magaddal!)
És miközben így elvagy észre se fogod venni és már nem játszol hanem amellett vagy aki mellett kell:)
nem olyan nehéz ez!és nem is lehetetlen
nem rád gondoltam,hanem általánosságba akik ott akarják megtalálni az "igazit":)
Csak ha nincs önbizalmad,akkor elutasítást sugárzol. Én se megyek egy olyan lányhoz oda akiről ordít hogy nincs tisztába magával.
Ezért mondtam,hogy használd ki a lehetőségeid és flörtölj! sokat segít,és akkor észre fog venni az akinek kell
hol laksz? :D írj privit,hát hogy ha megtudom változtatni róla a véleményed pozitív irányban :D
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!