Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok vannak a rondarandi.hu-val?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 00:13
1/10 anonim válasza:
lol nem is tudtam hogy ilyen is van. Maradok az életben való keresgélésnél. :D
3/10 anonim válasza:
megtaláltam életem párját és elvettem feleségül (igaz, hogy három szeme van és egy csöcse, de kitérdekel)
4/10 anonim válasza:
Eléggé besavanyodott és szánalmas aki egy ilyen oldalra regisztrál.
5/10 anonim válasza:
mert pontosan a besavanyodott szánalmas embereknek találták ki
6/10 anonim válasza:
Mekkora LOL, asz'szem, regisztrálok.
8/10 anonim válasza:
Szívesen regelnék, de ahogy látom, alig van még fent vki.
9/10 anonim válasza:
már miért lenne szánalmas aki regisztrál?nem értem.
10/10 anonim válasza:
Azóta már regeltem, de hiába. Ott se írnak vissza a lányok, ha tényleg ronda vagy. Csak azt nem értem, vajon mire számítanak egy ilyen oldalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!