Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény internetes társkeresésről?
Én most is fenn vagyok. Sok sráccal találkoztam már netről voltak akik nem jöttek be de volt akikkel összejöttem igaz most nincs senkim de nem azért szakítottam egyikkel se mert h a neten ismerkedtünk meg. nagyon sok hülye van fenn de ki lehet fogni normális pasikat is :)
17/L
én próbáltam, így találkoztam össze a férjemmel is, már 3 éve vagyunk együtt, csodálatos ember.
viszont negatív élmény is volt bőven, nem egy hazug mihaszna pasi. Nem rossz az internetes társkeresés szerintem, de nagyon kell vigyázni.
26/L
2 kapcsolatom volt...akikkel interneten ismerkedtem meg...
egyiket honfoglalóról ismertem meg...vele úgy kb 5-6 hónapot voltam együtt...
és a jelenlegi barátommal 15 hónapja vagyunk együtt :):) (myviprandi)
nagyon jól kijövünk...a szülei is rendesek...az én szüleimnek sincs semmi kifogása a barátom ellen...:) szóval elég jól megvagyunk
16/L
Én a másik oldalról szólok:
Sajnos nagyon sok az olyan lány, aki csak úgy, poénból teszi fel magát ilyen helyekre, aztán kiröhögi a fiúkat... :S
De azért vannak jó tapasztalatok is :)
19/F
Azzal, akivel volt ez a negatív élményed, meddig leveleztél, beszélgettél találkozás előtt? Az nem lehet, hogy háttérbe szorult minden értékes tulajdonságod a gondolatra, hogy vajon mit szól a külsődhöz?
Egyébként, ha így érzed jól magad, akkor ne érezd magad hátrányban, mert az alakod is a te részed, az is a te gondolkodásmódod, ezt el kell fogadnia a többi embernek, és olyat kell találnod, akinek ez az ideálja.
Ha pedig zavar, akkor szerintem kezdj el valamit mozogni, sportolni, nem azért, hogy szuparvékony legyél a következő randidra, hanem mert iszonyatos önbizalmat képes adni, hogy teszel valami értékeset magadért, és még az eredményét is azonnal látod. :) Javul a közérzeted, mi kell még? :)
Én is lány vagyok, nekem sok sikerélményem volt, olyan embereket ismertem meg, akiket tudtam tisztelni, akiktől tanultam, akik adtak valami pluszt még akkor is, ha végülis búcsú lett a vége. Nem igazán volt rossz tapasztalatom, de én sohasem siettem el a találkákat, volt, akivel 4-5 hónapon át leveleztem, majd beszélgettem napi szinten, mire megadtam a zöld utat a randiknak. Tökéletes szűrő :)
Ha dagi vagy, az internetes társkeresés helyett inkább menj le konditerembe. Néhány hónap alatt jó formába kerülsz, és utána már nem kell aggódnod a társkeresés miatt, mert úgyis hajtanak rád a fiúk ezerrel.
Bocs az őszinte választ, de többet érsz vele, mint ha sok sikert kívánnék.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!