Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vélemény internetes társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vélemény internetes társkeresésről?

Figyelt kérdés
Ki próbált már társat keresni internetes oldalakon, kinek sikerült már? Vagy csalódás volt, nem jött be a partner stb... Lány vagyok
2011. márc. 3. 18:54
1 2
 1/18 anonim válasza:

Én most is fenn vagyok. Sok sráccal találkoztam már netről voltak akik nem jöttek be de volt akikkel összejöttem igaz most nincs senkim de nem azért szakítottam egyikkel se mert h a neten ismerkedtünk meg. nagyon sok hülye van fenn de ki lehet fogni normális pasikat is :)

17/L

2011. márc. 3. 18:56
 2/18 anonim ***** válasza:

én próbáltam, így találkoztam össze a férjemmel is, már 3 éve vagyunk együtt, csodálatos ember.

viszont negatív élmény is volt bőven, nem egy hazug mihaszna pasi. Nem rossz az internetes társkeresés szerintem, de nagyon kell vigyázni.

26/L

2011. márc. 3. 19:01
 3/18 anonim ***** válasza:

2 kapcsolatom volt...akikkel interneten ismerkedtem meg...

egyiket honfoglalóról ismertem meg...vele úgy kb 5-6 hónapot voltam együtt...

és a jelenlegi barátommal 15 hónapja vagyunk együtt :):) (myviprandi)

nagyon jól kijövünk...a szülei is rendesek...az én szüleimnek sincs semmi kifogása a barátom ellen...:) szóval elég jól megvagyunk

16/L

2011. márc. 3. 19:03
 4/18 A kérdező kommentje:
akkor nektek gratulálok
2011. márc. 3. 19:04
 5/18 anonim válasza:

Én a másik oldalról szólok:

Sajnos nagyon sok az olyan lány, aki csak úgy, poénból teszi fel magát ilyen helyekre, aztán kiröhögi a fiúkat... :S

De azért vannak jó tapasztalatok is :)

19/F

2011. márc. 3. 19:08
 6/18 A kérdező kommentje:
De én azon izgulok mivel telt lány vagyok, hogy hiába lát rólam fotót, élőben nem fogok tetszeni neki. És csak csalódnom kell. Mert már volt olyan, hogy állította a pasi, hogy a molett lányok vonzzák, aztán mégsem tetszettem neki amikor randiztunk,ezt meg is mondta.
2011. márc. 3. 19:09
 7/18 anonim ***** válasza:
akkor olyan képet rakjál fel magadról amin látszik hogy nem vagy egy modell alkat
2011. márc. 3. 19:13
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Azzal, akivel volt ez a negatív élményed, meddig leveleztél, beszélgettél találkozás előtt? Az nem lehet, hogy háttérbe szorult minden értékes tulajdonságod a gondolatra, hogy vajon mit szól a külsődhöz?

Egyébként, ha így érzed jól magad, akkor ne érezd magad hátrányban, mert az alakod is a te részed, az is a te gondolkodásmódod, ezt el kell fogadnia a többi embernek, és olyat kell találnod, akinek ez az ideálja.

Ha pedig zavar, akkor szerintem kezdj el valamit mozogni, sportolni, nem azért, hogy szuparvékony legyél a következő randidra, hanem mert iszonyatos önbizalmat képes adni, hogy teszel valami értékeset magadért, és még az eredményét is azonnal látod. :) Javul a közérzeted, mi kell még? :)

Én is lány vagyok, nekem sok sikerélményem volt, olyan embereket ismertem meg, akiket tudtam tisztelni, akiktől tanultam, akik adtak valami pluszt még akkor is, ha végülis búcsú lett a vége. Nem igazán volt rossz tapasztalatom, de én sohasem siettem el a találkákat, volt, akivel 4-5 hónapon át leveleztem, majd beszélgettem napi szinten, mire megadtam a zöld utat a randiknak. Tökéletes szűrő :)

2011. márc. 3. 19:21
 9/18 anonim ***** válasza:
48%

Ha dagi vagy, az internetes társkeresés helyett inkább menj le konditerembe. Néhány hónap alatt jó formába kerülsz, és utána már nem kell aggódnod a társkeresés miatt, mert úgyis hajtanak rád a fiúk ezerrel.

Bocs az őszinte választ, de többet érsz vele, mint ha sok sikert kívánnék.

26/f

2011. márc. 3. 19:38
 10/18 anonim ***** válasza:
46%
Az utolsóval nem értek egyet. Több hónapos levelezés után a személyes találkozón ugyanúgy összeomolhat a kártyavár. Jobb mihamarabb élőben is megnézni a másikat.
2011. márc. 3. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!