Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény internetes társkeresésről?
sok pasinak tetszenek a molett, duci lányok. ez viszont nem elég, lehet úgy összességében a személyiséged nem jött be neki, vagy nem is gondolta komolyan a társkeresést. tetszhetnek nekem is kigyúrt pasik, lehet képen tökéletes, aztán kiderül egy sötét bunkó. fontos az egész személyiség. egy ilyen miatt még nem kell csüggedni. én írtam az előbb, hogy a férjemet is így ismertem meg...
rengeteg rossz találkozásról tudnék beszámolni, de végül eljött az igazi.sajnos sokan csak szórakoznak, hülyítik a másikat, esetleg el se mennek a randira. a tied legalább elment. majd a következő jobban sikerül.
egyébként én sem vagyok nádszál, és lám...
Ha beszélsz idegen nyelvet, lehetőleg angolt, ajánlom figyelmedbe a badoo.com -t. Itt elsősorban az értelmesebb magyarok találhatóak meg (mondjuk ők tudnak magyarul), de sok Magyarországon élő külföldivel is megismerkedhetsz, akiknek még a gondolkodása is más, mint a magyaroké.
nekem is volt 2 kapcsolatom is netről. a lényeg hogy az elején sokat le lehet szürni a pasibol. ha egyből elkezd becézgetni, meg szexre célozgatni akkor nem kapcsit akar. Nekem is volt hogy egyből elekezdett nyomulni. de akkor otthagytam. lényeg hogy első randi mindig ugymond forgalmasabb helyeken legyen.
amugy meg mivel én sem vagyok egy toppmodell, és ha egy ,,tul jo pasi,, irt rám, akiről látszott már képekről hogy csak egy estére kell neki csaj, annak nem is irtam.
A netes társkeresésben manapság már semmi rossz nincs szerintem. nagyon sokan ott ismerkednek meg.
Én jó ideig kép nélkül, csak egy pár soros szövegeléssel voltam fent az egyik oldalon, általában havi 4-5 levelet kaptam, kétszer fordult komolyabbra a dolog, mindkét csaj azt írta szimpatikus vagyok nekik a leveleim alapján, szerettek volna személyes találkozót is, az egyikkel hirtelen ötlettől vezérelve futottunk össze, munkahelyről mentem éppen, így képet nem is tudtam neki küldeni, de előtte már két-három hete beszélgettünk. Amikor meglátott, már láttam egyből, hogy sok jó dolog már nem fog kisülni belőle, elbeszélgettünk még egy fél órát-órát, többé nem keresett.
Másikkal egy hét levelezés, ő is találkozni szeretne, mondom inkább előtte küldök át képet. Utána mondta, hogy annyira nem fontos már a dolog nem vagyok az esete.
Ezekből tanulva tettem fel képet a profilomba, az elkövetkezendő két hónap alatt 0 igen-t kaptam, utána töröltem is magam.
Rossz tapasztalatnak egyik sem nevezhető végülis, ha személyesen találkoztam volna velük mondjuk egy bárban, valószínűleg egyből leráztak volna, így legalább a sanszot megkaptam. Azon, hogy hogy nézek ki, sajnos nem tudok változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!