Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez a másik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a másik fél "kiszolgálása"? Ti megteszitek ezeket a párotoknak?

Figyelt kérdés
A másnapi ruha kikészítése, uzsonnacsomagolás, gyümölcspucolás, teakészítés, vacsorát elé rakni, ezek szinte napi szinten? Természetesen ő is megtesz ugyanúgy dolgokat, nyilván mást (reggelit pl mindig ő csinálja ha otthon vagyunk, kávét hozza reggel, megszerel nekem autómon apróságokat meg ilyenek).
2023. márc. 11. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/89 anonim ***** válasza:
12%
Én 33 éves vagyok és ezek közül mindet megcsinálom a páromnak. De teljesen magamtól, nem azért mert ő elvárja.
2023. márc. 11. 20:33
 22/89 anonim ***** válasza:
95%

#12! Jó, de akkor minek a kérdés?

Én csak egy dolgot nem értek. Hogy alakul ez ki? Összeköltöztök, ok., nyilván tudod, hol vannak a ruhái. Azt mondod, ismered. Jól hangzik, de egyrészt az elején még nyilván nem ismerted annyira, másrészt, nem lehet úgy ismerni valakit, hogy pontosan tudd, mit akar egy kedd reggel felvenni. Sokszor még én se tudom magamról. Előző este kitalálom, aztán másnap meggondolom. Inkább arról lehet szó, hogy lesz@rja. Ha nem valami alkalomra megy, csak sima hétköznap, akkor legyen időjárásnak megfelelő, oszt' jó van az úgy.

Na, de a kérdésem. Hogy kezdődött? Egy szerda este közölted, hogy Gyula, oda készítettem a székre a ruhádat amit felveszel? Vagy csütörtök reggel 7-kor állt pucéran a szoba közepén és megkérdezted, miben segíthetsz?🤔 Nyilván előtted is volt egy napi rutinja, amibe beletartozott az öltözés is. Hogy változik ez meg?

2023. márc. 11. 20:37
 23/89 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem nem az a lényeg, hogy ki mit csinál, hanem az, hogy kölcsönös. Így nem mondanám kiszolgálásnak. Még akkor se, ha 1-2 pontja számomra furcsa, nekem mondjuk soha nem jutott volna eszembe, hogy kikészítsem a ruháját.
2023. márc. 11. 20:40
 24/89 anonim ***** válasza:
94%
Engem is érdekel, amit a 22-es leírt.
2023. márc. 11. 20:43
 25/89 anonim ***** válasza:
24%

Nekem odakesziti párom olyan 30 százalékban, és o veszi a ruháimat így leírom:

Nem érdekel a ruha. Tényleg. Ha kell elmegyek megvenni mert különben fázom, de lényegtelen. Amikor megismerkedtünk nekem kabátom se volt mert a kocsiban van fűtés, és sorolhatnám. A motoros ruhazatomon kívül semmi ruha nem érdekelt. O vett nekem ruhát néha odakesziti mit szeretne rajtam látni. Ennyi. Ha akarja odakesziti ha nem akkor nem.

2023. márc. 11. 20:47
 26/89 anonim ***** válasza:
94%
Meg a 10 eves gyerekemnek se keszitem ki, se semmit, amit magatol mar mwgtud csinalni. Ha nyavalyognak, akkor mindig azt mondom: ez a te eleted, a te dolgaid, nem elhetek mas helyett, nem elhetem mas eletet hogy ketszer reggelizzek, ketszer oltozkodjek, ketszetr furodjek... mindenki megcsinalja a sajat dolgat es ez igy van jol. Neked is van sajat dolgod, csinalj magadnak. Pl. Pihenj, szorakozz, tornazz, olvass, tanulj nyelvet, csinalj masodallast, hobizz, tőzsdézz, baratnőzz, szepitkezz. Ezzel hosszabb tavon is fenntartod a ferfi erdeklodeset,mint plusz jutalom, de a legfontosabb hohy a sajat eleted eled es fejlodsz.
2023. márc. 11. 21:25
 27/89 anonim ***** válasza:
95%

Ilyen szinten biztos hogy nem kényeztetném el. Felnőtt ember, meg tudja magának is oldani.

Az, hogy néha egy teát vagy kávét csinálunk egymásnak, szerintem még normális dolog. De hogy napi szinten a ruháit kikészítsem, meg uzsonnát/reggelit csomagoljak... Tök olyan érzésem lenne, mintha a gyerekemet látnám el, ezenkívül baromi férfiatlan.

2023. márc. 11. 21:27
 28/89 anonim ***** válasza:
94%
27+ Mármint ő lenne a szememben férfiatlan
2023. márc. 11. 21:28
 29/89 anonim ***** válasza:
100%
22. Mondjuk erre én is kíváncsi lennék 😂
2023. márc. 11. 21:29
 30/89 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy egy férfit érdekel az, hogy mit vesz fel, annyira apró dolog, de nekem annyira fontos. Valahogy megnő tőle a szememben.
2023. márc. 11. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!