Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez a másik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a másik fél "kiszolgálása"? Ti megteszitek ezeket a párotoknak?

Figyelt kérdés
A másnapi ruha kikészítése, uzsonnacsomagolás, gyümölcspucolás, teakészítés, vacsorát elé rakni, ezek szinte napi szinten? Természetesen ő is megtesz ugyanúgy dolgokat, nyilván mást (reggelit pl mindig ő csinálja ha otthon vagyunk, kávét hozza reggel, megszerel nekem autómon apróságokat meg ilyenek).
2023. márc. 11. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
86%

Köszönöm kérdező. Köszönöm, hogy léteznek ilyen szolgalelkű, cseléd nők, mint te, akik elhalásszák az ilyen életképtelen, ferfiatlan, nagy gyerekeket, mint ez a lusta, haszontalan here, akit te a férjednek hívsz, így legalább minket, normális értékrendel rendelkező nőket annál kevesebb ilyen undormány talál be.

Ennyit akartam:))

2023. márc. 13. 20:11
 62/89 anonim ***** válasza:
4%
Pedig elgondolkodtam hogy nem is rossz ötlet ha a párom szerelte volna az az autót. Ott tornaztam tegnap, fékbetétet fekfolyadekot cseréltem , úsztam a fekete porban trutyiban , O meg a kertben a tujabol vágott le. Neki hobby én utálom a kertet csak miatta van , tehát O ott hobbyzgatott én meg szetfagytam a kövön. Előtte ebédet csináltam, és a tányérra tettem az ételt, nem szerte szejjel a komponenseket. De nemrég éppen hobbymat csináltam és felhozott nekem megpucolva darabolva almat, banánt és narancsot. Egyszerűen megtörtént minden szörnyűség amiről itt olvashatunk. Félelmetes hogy mennyire nem haladok a korral.
2023. márc. 13. 20:14
 63/89 anonim ***** válasza:
100%
61-es, én meg neked köszönöm, hogy erre rámutattál. Engem depissé tett, hogy vannak ilyenek, de teljesen igazad van.
2023. márc. 13. 20:15
 64/89 A kérdező kommentje:
61# nem tudom lejött e hogy kölcsönösség van. Ez igy megvan? Attól hogy nem pont ugyanazt csináljuk egymásnak attól még kölcsönös. Én nem tudom átültetni a fát pl, felszerelni a lámpákat, szekrényt ami óriási összerakni. Ő megcsinálja. Meg csomó mást, mindig ő főz pl. Hol itt a szolga? Akkor ő is az mert nekem főz?
2023. márc. 13. 20:19
 65/89 anonim ***** válasza:
94%
64, egy született cselédnek hiába is magyarázná az ember, hogy miért megalázó, amit csinál, itt oldalakon keresztül is megpróbálták az emberek, mégsem hallgatsz senkire, de ha te az urad kiszolgálásával akarod tölteni az életed, az a te szégyened:)
2023. márc. 13. 20:23
 66/89 anonim ***** válasza:
31%
Foz neked ? Meg el is akar hizlalni te meg bedolsz neki hogy szívesen csinalja. Ez már tényleg az alja, ez is megmutatja mennyire le tudnak az emberek sulyedni
2023. márc. 13. 20:27
 67/89 A kérdező kommentje:

66# ezen hangosan röhögök 😂😂😂😂

Főzni csak úgy lehet szerinted hogy hízik tőle az ember? 😂

2023. márc. 13. 20:28
 68/89 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, valaki már kérdezte, lehet nem láttad, hogy miért tetted fel ezt a kérdést? Azt állítod boldog vagy, ez neked így jó, a párodnak is így jó... nekem soha nem jutott eszembe boldogság vagy elégedettség közben, hogy hmm, mások vajon mit gondolnak rólam?
2023. márc. 13. 20:30
 69/89 A kérdező kommentje:
65# te soha semmit nem kedveskedsz a párodnak? Külön mostok főztök takarititok?
2023. márc. 13. 20:30
 70/89 anonim ***** válasza:
90%
A házimunka nem kedveskedés. Azt meg kell csinálni, hogy ne egyen meg a retek.
2023. márc. 13. 20:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!