Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez a másik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a másik fél "kiszolgálása"? Ti megteszitek ezeket a párotoknak?

Figyelt kérdés
A másnapi ruha kikészítése, uzsonnacsomagolás, gyümölcspucolás, teakészítés, vacsorát elé rakni, ezek szinte napi szinten? Természetesen ő is megtesz ugyanúgy dolgokat, nyilván mást (reggelit pl mindig ő csinálja ha otthon vagyunk, kávét hozza reggel, megszerel nekem autómon apróságokat meg ilyenek).
2023. márc. 11. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/89 anonim ***** válasza:
7%
Anyám is meg anyósom is ezt csinálja hogy odavagja a kaját azt mindenki kezdjen vele azt amit akar. Én megterítek, elkeszitem az adagot, es rendezetten az asztalra teszem, és nincs minden koceraj az asztalon. Ha osszerakos a kaja például reggeli, akkor is egyik tálon a pizzakenyer, a tálcán a felvágottak a másik tálcán a zöldségek normálisan felvagva, és ott a sajt tál amin a sajtok. Tulajdonképpen úgy ülnek le enni hogy rendben van minden és minden előttük.
2023. márc. 11. 19:53
 12/89 A kérdező kommentje:

Némelyiken jót mosolyogtam :-)

Pl.azért csinálom meg a kaját, mert amig zuhizik addig megcsinálom. A ruhát tudom, mert ismerem :-) Amúgy teljesen önellátó volt, érdekes feltételezéseket vonnak le egyesek. Mivel kölcsönös igy ez teljesen jó mindkettőnknek :-)

2023. márc. 11. 19:58
 13/89 anonim ***** válasza:
93%
Hát akkor?
2023. márc. 11. 19:59
 14/89 anonim ***** válasza:
95%
Ez csak akkor működik jól ha addig tényleg ő meg valami mást megcsinál. Pl valaki írta elkészíti a kajáját míg ő fürdeti a gyereket. Így oké szerintem.
2023. márc. 11. 19:59
 15/89 anonim ***** válasza:
22%
14: miért kell időbeni egyezesnek lenni ? Ma főztem, akkor rá kellett volna szolni hogy míg főzök O porszivozzon ? Vagy, holnap fékbetétet cserelek a kocsiban akkor kaphatok kávét, ha végeztem akkor már nem ? Ha mégis utána kívánom meg a kávét akkor szedjem le az ablaktörlőt ? Reggel hétvégén én csinálom a kávét akkor most reggel 7kor asszony pucoljon ablakot vagy nincs kávé. Fura.
2023. márc. 11. 20:11
 16/89 anonim ***** válasza:
80%
Mert ha nem ér rá, érthető. Amúgy furi.
2023. márc. 11. 20:13
 17/89 anonim ***** válasza:
88%
15. Természetesen nem kell konkrét időbeni egyezés.
2023. márc. 11. 20:21
 18/89 anonim ***** válasza:
68%

Ruhát azt csak akkor veszek elő èn, ha több napra megy el dolgozni. De ezt se mindig èn csinálom.

Az ètelt azt ki szoktam szedni. De csak azèrt mert a gyerekekèt is szedni kell. Minden este együtt vacsorázunk. De pl nagyon sokszor ő mosogat utána el.

Másnapra a szendvicset èn csomagolom, de ő vásárolja a hozzá valókat. Ès amíg èn megcsinálom, addig ő a gyerekekkel van.

2023. márc. 11. 20:23
 19/89 A kérdező kommentje:
Nincs időbeni egyezés, ő eljár dolgozni én itthon vagyok HO kevesebb melóval. Leül a gépe elé ott csinalja a hobbiját (NEM gamer!) én pedig tök szivesen megcsinálom amiket irtam és odarakom elé. Nem esik nehezemre :-) ő meg máskor mást csinál nekem.
2023. márc. 11. 20:25
 20/89 anonim ***** válasza:
100%
Ja jo, csak ott volt az "addig" szócska ami az értelmező szótár szerint is -- direkt megnéztem -- azt jelenti hogy az az időt is figyelembe kell venni. Ezen lepődtem meg, hiszen én úgy gondolom ha nagyságrendileg ugyanannyit tesz mindkét fél bele az elég. És itt mindegy hogy ruhát készít elő , vagy megjavit valamit, vagy elmegy dolgozni miközben a másik otthon marad , mindenki arányaiban próbál ugyanannyit beletenni.
2023. márc. 11. 20:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!