Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek ez a másik fél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a másik fél "kiszolgálása"? Ti megteszitek ezeket a párotoknak?

Figyelt kérdés
A másnapi ruha kikészítése, uzsonnacsomagolás, gyümölcspucolás, teakészítés, vacsorát elé rakni, ezek szinte napi szinten? Természetesen ő is megtesz ugyanúgy dolgokat, nyilván mást (reggelit pl mindig ő csinálja ha otthon vagyunk, kávét hozza reggel, megszerel nekem autómon apróságokat meg ilyenek).
2023. márc. 11. 18:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
73%
Válaszolj a 68as kérdésére
2023. márc. 13. 21:21
 72/89 anonim ***** válasza:
85%
Nem fog rá válaszolni, mert nyilván provokáció.
2023. márc. 13. 21:23
 73/89 A kérdező kommentje:
Szimpla kiváncsiság volt a kérdés semmi több 🙂
2023. márc. 13. 22:44
 74/89 anonim ***** válasza:
83%

Nem hiszem el. Nem tudok olyan dolgot az életemben, amiben biztos vagyok, és kíváncsi lennék más véleményére. Pláne ha nem vagyok teljesen idióta, és tudom, hogy vitatkozni fognak velem.

Mert ugye ezt azt jelenti, hogy meg kell védenem ezt az álláspontot. És ha másokat meggyőzök, hogy ez nekem jó, én is elhiszem.

2023. márc. 14. 00:08
 75/89 anonim ***** válasza:
94%
Hazug vagy kérdező , ahogy az előttem szóló is mondta miért lennél kíváncsi ha jó neked ? Ha valami jó neked, nem lehetsz kíváncsi azzal kapcsolatban. Lebuktál.
2023. márc. 14. 06:08
 76/89 A kérdező kommentje:

Attól még lehetek kiváncsi valaki hogy mások mit gondolnak 😂

Ezer más kerdest is feltehetek puszta kiváncsiságból 😃

2023. márc. 14. 07:06
 77/89 anonim ***** válasza:
93%
Üres magyarázkodás, csak azt kérdezik az emberek ami nem jó nekik. Ha jó, nem kérdeznek. Semmilyen más opció nincs, minden más csak valótlanság.
2023. márc. 14. 07:11
 78/89 anonim ***** válasza:
95%

De valami oka van, hogy miért ezzel kapcsolatban vagy kíváncsi a véleményekre.

Ülsz otthon boldogságban, és elgondolkozol, "olyan boldog vagyok, vajon mit gondolnak mások a párkapcsolatomról?".

2023. márc. 14. 08:45
 79/89 A kérdező kommentje:

Azért érdekes azt látni, hogy a válaszolók a saját feltételezéseik alapján mennyire a tudatukba tudják verni hogy "márpedig igatam van".

Én szoktam csak úgy spontán kérdezni ha épp "unatkozom" mert mondjuk vonaton ülök 😃

2023. márc. 14. 09:42
 80/89 anonim ***** válasza:
93%

Nem a spontán kérdezéssel van baj, hanem hogy mivel kapcsolatban tetted fel. Szerintem neked is kezd uncsi lenni a párod-fiad, és próbálod ezt elnyomni.

Ha hozzám odajönne egy barátom, megkérdezné, hogy szerintem kiszolgálja-e a párját, nem az jutna eszembe, hogy elégedett a kapcsolatával, hanem hogy valami gáz van. Ha meg utána bizonygatná is, hogy "nekem ez megfelel", akkor ugyanígy néznék, hogy de cica, akkor mi volt ez az egész.

2023. márc. 14. 09:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!