Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szülnétek olyan pasinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnétek olyan pasinak, akinek 35 évesen még semmije nincsen? Úgy értsétek, hogy albérletben lakik, és egy kisebb megtakarítások kívűl nincs semmije.

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 08:14
 81/115 anonim ***** válasza:
En nem csinalok fel senkit , tehst nekem jo a nincstelenseg.
2023. máj. 17. 21:59
 82/115 anonim ***** válasza:
35 évesen kellene már. Van aki huszonévesen lakást vesz, utána a szülői házat megveszi kifizeti a testvéreket, újjáépíti, utána eladja, vesz egy telket és odaépít. Most meg udvaron belül újra épít egy házat. Ez van. De nem kell minden férfinek ilyennek lenni, van akinek jó érzéke van a pénzhez, van akinek nincs. Van aki befutott a szakmájában, van aki nem. Kétségtelen hogy mindenki dolgozik, de nem mindenkinek ugyanazok a céljai. Amúgy ha van munkaviszonya akkor már kapott volna hitelt lakásra 10 éve is, akkor most nem a bérleti díjat fizetné hanem a saját lakását. Én nem szülnék olyan férfinak akivel nem tudunk közösen ketten venni valamit, akár csak 1 szobásat. Senki nem akar a bizonytalanságra szülni. Nekem is volt olyan barátom aki anyjával élt és nem is volt célja, kényelmes volt így neki. Hát én életrevalóbbat választottam. De a gyerekemnek is van mit ennie és meg tudunk venni egy ruhát ha kinövi.
2023. máj. 17. 22:16
 83/115 anonim ***** válasza:
#82 itt a lényeg amit ìrtàl hogy KETTEN Együtt és nem az van hogy a férfi leteszi a dolgokat az asztalra a nő meg csak adja a punciát. Közösen felépìteni a jövőt igen, minden màs nem
2023. máj. 17. 23:03
 84/115 anonim ***** válasza:

83

Jaja, itt a pont.

2023. máj. 17. 23:21
 85/115 anonim ***** válasza:
72%

Csak egyvalamit ne felejtsetek el, srácok:

A gyermekvállalás a nő számára több év otthonlétet jelent. Már a a várandósság alatt is ugye otthon lesz néhány hónapot (de ha veszélyeztetett terhes, akkor simán fél évet is). Aztán két év babázás. És tudjátok, mennyi pénz jár erre az időszakra?

Maradjunk annyiban, hogy nem sok.

És ha a férfi nem tud érdemi fizetést felmutatni, ha fizetni kell az albérletet, lakáshitelt stb., ha nincs egy autó a gyerekhez - hát garantált a nyomorúság.

Igen, a nők a pénzes férfiakat szeretik. És? Hát ki ne vágyna a pénz nyújtotta gondtalan, lehetőségekkel teli életre? Mindenki azt szeretné, ha a nyaralást meg a felújítást kellene terveznie, nem az aprót számolnia már hó végén.

Úgy utálom, hogy hazudni kell a mai világban a valós vágyakról.

2023. máj. 18. 06:22
 86/115 anonim ***** válasza:
#85 olvasd el mégegyszer amit ìrtam és értelmezd egy kicsit én nem fogok vitatkozni. Thx
2023. máj. 18. 06:28
 87/115 anonim ***** válasza:
73%

83

Ok, marad a férfi is egy évet otthon a gyerekkel, hogy én se maradjak le a karrieremben? Ha beteg lesz a gyerek, fele időben ő fog szabit kivenni? Fog együtt tanulni vele, amikor szükség lesz rá? Ugyanúgy számon fogja tartani, hogy melyik gyerek nőtte ki a zoknijait, melyiknek kell fogorvosi ellenőrzésre mennie, és melyik készül tanulmányi versenyre? Elmosogat, takarít, főz UGYANANNYIT, mint a nő?

Ha igen, akkor szuper, értem a 50-50 elvárást. Ha nem, akkor csak egy lusta here.

És ezt úgy mondom, hogy jómagam nem akarok gyereket.

2023. máj. 18. 06:34
 88/115 anonim ***** válasza:
#87 ja làtom nem megy a szöveg értelmezés. Sebaj. Hol ìrtam ezt hogy ha szülsz akkor is 50-50? Azt irtam h felépìteni egy Együtt egy közös jövőt,de làtom ez màr kiütötte a biztosìtékot. Nyìlvàn ha szül gyesen van stb nem vàrom el hogy mindent ő àlljon stb
2023. máj. 18. 06:39
 89/115 anonim ***** válasza:
55%
Leeht itt picsogni a pénzéhes nőkön, de tény: a nőnek sokkal nagyobb orosz rulett a gyerekvállalás, mint a férfinek. Neki jelent fizikai problémákat (amiknek egy része a büdös életben nem fog eltűnni, és nem a lapos has kérdéséről beszélek), kiesést a munkából, megbélyegzést a munkaerőpiacon, konstans programot a fogantatástól gyakorlatilag meddig is? HA fizikailag szeparálódik is a kölyöktől a szopatás befejeztével, azért nézzünk körül, a teremtés koronája mennyire szokta kivenni a részét a gyerek ellátásában, mennyivel nagyobb arányban maradnak a nők egyedül a gyerekkel minden feladatra, majd az egyszülős háztartások is zömmel nem apuka+kisgyerek...És most már arra is húzzák a szájukat, ha legalább megnézi a nő, hogy kinek szül gyereket, mennyire stabil anyagi környezetbe? Ha van lehetősége válogatni, ugyan ki az, aki a félig rohadt almát veszi meg a csodás, egészséges, kerek helyett? Egyébként pedig nem kell álszentnek lenni, a pasik is a számukra jobbnak tűnő áru felé húznak, és nem esélyegyenlőségi kérdés alapján válogatnak.
2023. máj. 19. 06:20
 90/115 anonim ***** válasza:
#89 akkor vàlogassanak csak. Utàna meg megy a picsogás higy lelépett a 20 éves titkàrnő miatt
2023. máj. 19. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!