Mibe érdemes a leginkább befektetni egy kisebb összeget (3-4 millió forint)?
Úgy értettem, hogy mi a célja? likvid kell maradjon? nyugdíjra kell? ingatlanra kell?
Független befektetés szerintem nem létezik. Jelenleg az állampapír a legkisebb kockázatú befektetés szerintem. De devizában se rossz tartani.
Igen, likvid kell maradjon. Állampapírom már van.
Nem nyugdíjra és nem is lakásra kell.
Hozzon hasznot - állampapír, vállalati kötvény, lekötött betét, részvény, befektetési jegy, áru/ingóság, sok minden tud hasznot hozni…
Ne értéktelenedjen el - minden befektetésnek van egy kriptonitja, szóval ezt a feltételt figyelmen kívül hagyom
Ne függjek intézményektől - áru/ingóság
Ne legyen itthon - hol legyen, intézményben? :) áru, ingóság, nem otthon tárolva.
Likvid legyen - áru/ingóságon belül kiestek a műkincsek
Ami leginkább megfelel az összes kritériumodnak, az az arany a kertben/titkoshelyen elásva, vagy egyes kriptodevizák, amikhez a kulcsot szintén elrejted/elásod valahol az otthonodon kívül, vagy tartós élelem eltemetve egy biztonságos éléskamrában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!