Mibe érdemes befektetni 1M forintot? Tudom nem sok, de mégis lenne értelme valamibe befektetni? 10 évre max?
Tényleg kevés. Azt megértem, ha most azonnal nem akarod elkölteni, de 10 évig miért aszalnád? Sajnos semmilyen valódi problémád megoldásában nem segít.
Ha most meg akarod védeni az inflációtól, vagy vegyél kamatozó állampapírt, vagy váltsd át dollárba, az talán a legkevésbé romló valuta most.
Erősen függ attól is, mik a várakozásaid a háború kapcsán. Ha bízol a bankrendszerben, akkor nyiss devizaszámlát. Ha félsz a bankrendszer megrendülésétől, vedd ki készpénzben. Ha világfölfordulástól tartasz, vegyél 5 grammos fizikai aranylapkákat. De világfölfordulás esetén az is annyit ér, mint esernyő a hurrikánban...
Maradjunk abban, hogy állampapír, vagy devizaszámla, és amikor támad valami használható energetikai ötleted (napelem, légszivattyú, lakásszigetelés), akkor fordítsd át arra.
Add nekem, igazán jól jönne a 60(hatvan) forintos bankszámla-egyenlegemhez és a még hátra lévő 24.000.000.- (huszonnégy milliós) adósságom lekűzdéséhez.
Köszi...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!