Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szülnétek olyan pasinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnétek olyan pasinak, akinek 35 évesen még semmije nincsen? Úgy értsétek, hogy albérletben lakik, és egy kisebb megtakarítások kívűl nincs semmije.

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 08:14
 71/115 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem arra azért nagyon nehéz "felkészülni", ha egy kapcsolat a "gyeses" időszakot sem éli túl. Mondom ezt nőként. Mérnök vagyok, két munkahelyem van/volt (éppen gyeden vagyok). Elég jó keresetem volt. A gyed max éppen a lóf*sz kategória ehhez képest, már bocsánat. Ha most az egyéb körülményeket nem tekintem (mink van, vagy a férjem mivel foglalkozik) és a magyar valóságtól is eltekintek, akkor ha holnap szeretnék visszamenni dolgozni legalább az egyik munkahelyemre, azonnal tárt karokkal várnának. DE! Hogy a magyar valóságot ne hagyjuk ennyire figyelmen kívül: Még is hova tudsz elhelyezni a rendszerben egy 9 hónapos babát jó szívvel (vagy akár anélkül)? Sehova. A bölcsik a környéken dugig tele, pedig a legtöbb település már kikötötte, hogy csak helyi lakcímkártyával vesznek fel gyerekeket. Minimum egy éves várólista van mindenhol, pont most jelentkezünk a 9 hónapos gyerekemmel több bölcsibe is, hogy 2 éves kora körül legalább egybe bekerüljön.

Szóval ha most jönne el a pillanat, hogy a férjemmel elválnak útjaink, akkor azért igen nehéz helyzetbe kerülnék azzal a havi 255 ezer forinttal (max gyed + csp). Egy albiba sem tudnék elmenni a gyerekkel, amíg a vagyonmegosztás meg nem történik és kilátásom sincs arra, hogy a gyereket egyik napról a másikra bölcsibe adjam, hiába tudnék visszamenni dolgozni és ismétlem, mi még jó helyzetben vagyunk!

Node, hogy a kérdésre visszakanyarodjak. Ha nincsenek stabil alapok, akkor nem vállalnék gyereket. Nem kell, hogy ezeket a stabil alapokat egyedül a férfi teremtse meg, sőt... De azért a fenti példa is jól mutatja, hogy egy friss család életében marha nagy érvágás az, ha a dolgozó fél jövedelme valamiért kiesik, mert ha maximális gyeddel is vagy otthon, abból már egy normális településen lévő albérlet + élet nem jön ki. Tetszik vagy nem tetszik, rá van szorulva a dolgozó félre az otthon lévő fél. Egy ilyen kiszolgáltatott helyzetet jelentősen könnyebbé tesznek azok a bizonyos stabil alapok (pl. nem kell bérleti díjat fizetni, vannak megtakarítások, stb.).

2023. febr. 13. 12:54
 72/115 anonim ***** válasza:
70%

69 - Nem mondtad, csak sugallod, hogy nem nézel fel rá.

"35 éves férfinak kellene már valamit tudnia felmutatnia"

2023. febr. 13. 14:11
 73/115 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jobb, ha tovább lépsz.
2023. febr. 13. 14:12
 74/115 anonim ***** válasza:
81%
és még mindig nem tudtuk meg, hogy a kérdező milyen korú, és mi minden földi javat sikerült eddig felhalmoznia, hogy ilyen mélyen lenézi a 35 éves albérletes csóringert... Nem tudhatjuk, hogy ő miért tart csak itt ennyi idősen, mert nem ismerjükl a körülményeit...Azért nem mindegy, hogy pl. egy link, lusta disznó, akinek égeti a kezét a pénz, vagy mélyszegénységből küzdötte fel magát, és még az is nagy szó, hogy itt tud tartani. Lényegtelen, mert ha neked már megfordul a fejedben, hogy így beszélj róla - tagadhatod, de ha már kérdést írsz ki rá, meg a válaszodból is süt az értékítélet - akkor hagyjad, keress pénzesebbet!
2023. febr. 14. 06:34
 75/115 anonim ***** válasza:
77%

Ne kerülgesd a kérdést:

Hány éves vagy és mid van jelenleg?

Ne beszélj már ennyire mellé! Vagy troll vagy, vagy egy ritka irritáló nő.

A lényeget mondjad bszdmeg!!!

2023. febr. 14. 06:42
 76/115 anonim ***** válasza:
27%

74

Mindegy, hogy miért csóró, nem változtat a tényen: csóró --> Vagyis normális nő, nem szül neki!

2023. febr. 14. 06:46
 77/115 anonim ***** válasza:
Én senkinek se, még egy milliárdosnak se szülnék, mert nem akarok gyereket. De ha mégis akarnék szülni egy albérletben élő férfinek, mert pl nagyon akarnék gyereket és nagyon szeretném ezt a férfit, akkor mondanám költözzön hozzám, mert van saját házam és alapítsunk ott családot. Szóval nem várnám, hogy engem a csóró senkit eltartson valaki csak azért, mert szülni akarnék.
2023. máj. 5. 17:44
 78/115 anonim ***** válasza:
100%
Nem!
2023. máj. 5. 18:37
 79/115 anonim ***** válasza:
Biztos nem. Foleg h ffi vagyok
2023. máj. 16. 19:24
 80/115 anonim ***** válasza:
27%

9-es!

”Lehet egyesnek igaza van? Amugy meg, feltetelezem, 1eskének azert nincs nője, mert neki sem a belso ertekek számitanak egy nőnél...hanem az, hogy vékony legyen”

Nálad sem a belső értékek, hanem hogy legyen pénze.

2023. máj. 16. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!