Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szülnétek olyan pasinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnétek olyan pasinak, akinek 35 évesen még semmije nincsen? Úgy értsétek, hogy albérletben lakik, és egy kisebb megtakarítások kívűl nincs semmije.

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 08:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/115 anonim ***** válasza:
0%

7 ez az ősember ösztön. A férfinak kell vadásznia, ameddig a nő otthon a gyerekekre ügyel. Viszont nincs gyerek, szóval inkább lebzsel. Ha nem tudsz főzni még azt is szóváteszi, mert amint a készbe ült azt rögvest elfelejti.

Frédi Béni Kőkorszakiszaki

2023. febr. 5. 10:30
 32/115 anonim ***** válasza:
95%

7

Okés, én felépítettem a magam részét. Remélem, a 35 éves csóringer sem akar beleülni a kész egzisztenciába. Oh wait...

2023. febr. 5. 10:49
 33/115 anonim ***** válasza:
72%
27-es: És miért ne legyen szülői támogatás, meg örökség, huh? Tudod, nem mindenkinek a szülei lebzselték végig az életüket, aztán fostak a gyerek fejére, amint az nagykorú lett. Tudom, hogy itt a Gyakorin főbenjáró bűn, ha valakinek nem csóró és/vagy önző szülei vannak, de jó lenne megérteni, hogy nincs abban SEMMI rossz, ha valakit nem szartak telibe az ősei.
2023. febr. 5. 10:51
 34/115 anonim ***** válasza:
35%

Valamit nagyon félreértettél.

27# vagyok

Nem azt mondtam, hogy ne legyen.

Hanem , hogy olyan esetben ha nincs, akkor jóval nehezebb. És igen a többségnek max hitelből lehet saját lakás vagy esetleg ház.

De ugyanakkor nem elvárható.

És nem tudom ki, hogyan csinálta, de többnyire ismerősöknél rokonoknál, a szülők akkor kezdtek el építkezni vagy hitelt felvenni, ha már ketten voltak.

Két keresetből azért jóval könnyebb.

2023. febr. 5. 11:04
 35/115 anonim ***** válasza:
79%
Annak gyereknek rossz gyerekkora lesz.
2023. febr. 5. 11:52
 36/115 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Sőt most már azt mondanám, hogy gyerek nem való lakásba, ahogyan nagy testű kutya se. A (saját) kertes ház minimum alap lenne nálam.
2023. febr. 5. 12:03
 37/115 anonim ***** válasza:
7%
Manapsag aki egyedul tud fizetni egy alberletet es melle igaz leveset de sporol az jol keres!
2023. febr. 5. 18:06
 38/115 A kérdező kommentje:
37-es és ha kiraknak az albérletből mert terhes leszek?
2023. febr. 5. 18:09
 39/115 anonim ***** válasza:
29%

6evig eltem alberletbe 3 gyerekkel egyedulallokent...

Minden esetben ragaszkodtam a szerzodeshez. Beletettem h ha kart okozunk mi fizetjuk.

Soha nem volt gond. Idoben fizettunk. Ha szolt h jon mindig normalis volt a lakas. 2 evente kifestetunk ahol kell.

En mondtam fel a szerzodest.

2023. febr. 5. 18:15
 40/115 anonim ***** válasza:
94%
Ugye tudod, hogy azért mert neked épp szerencséd volt, nem jelenti hogy másnak is az lenne? Így van, a tulajok igen nagy része is ragaszkodik a szerződéshez, amiben sokan már élből kikötik, hogy gyerek nem jöhet, csak azok, akik a szerződésbe bele vannak írva. De még ennél is többen eleve ki sem adják a lakásukat gyerekesnek.
2023. febr. 5. 18:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!