Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szülnétek olyan pasinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnétek olyan pasinak, akinek 35 évesen még semmije nincsen? Úgy értsétek, hogy albérletben lakik, és egy kisebb megtakarítások kívűl nincs semmije.

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 08:14
 61/115 anonim ***** válasza:
0%

Kisanyam es NEKED van mar laksaod ???

Nem a pasitol kell elvarni h a segged ala tolja ...

2023. febr. 12. 19:18
 62/115 anonim ***** válasza:
100%

61

Nem hiszem hogy tőle várja el. De ha a pasinak se neki nincs akkor hova szulje?

2023. febr. 12. 19:26
 63/115 anonim ***** válasza:
52%

62

Van egy kis megtakaritas a pasinak feltetlezem h a nonek is.

Koltozuenek ossze es fizessek felesbe az albit. Maris tobbet tudnak sporolni.

De errol nem ir h a kerdezo hol lakik.. neki van e megtakaritasa? Es a tobbi lenyeges dolog. Egy parkapcsolatot ketten epitenek nem egyedul az egyik fel dolga !

2023. febr. 12. 19:34
 64/115 A kérdező kommentje:
Párkapcsolatot nem, de 35 éves férfinak kellene már valamit tudnia felmutatnia nem gondoljátok?
2023. febr. 12. 20:11
 65/115 anonim ***** válasza:
0%

Nincs olyan h KELL !

Amugy onnalo elete van ellatja magat es KIFIZET EGY ALBERLETET! Es emellett meg ha keveset is de felreresz.

Te mit tudsz e melle felmutatni? Sajat erobol?

Nem orokolt nem anyuci apuci altal megvett dolgokat!

2023. febr. 12. 20:24
 66/115 anonim ***** válasza:
70%

És ennyi erővel 1 nőnek is kellene tudnia felmutatnia. Akkor te miért nem?

Én nő vagyok, és nem értelek.

Akkor keress 1 gazdag pasit. Miért nem arra utazol mint rengeteg "értékes" nő?

Biztos meg sokkal fiatalabb vagy akkor hajrá.

2023. febr. 12. 20:57
 67/115 anonim ***** válasza:
67%
De lehet nem voltak lehetőségei megteremteni annyi pénzt. Nincs korhoz kötve. A nőnek is segítenie kell.
2023. febr. 12. 21:05
 68/115 anonim ***** válasza:
7%

Miért kerülöd azt a kérdést, hogy te milyen korú vagy és mit tudsz felmutatni, amire gyereket készülsz vállalni?

Én azon az álláspontot vagyok, hogy aki 35 évesen itt tart, amit leírsz, az nem stabil alap családalapításhoz, mert az önmagát alig tudja fenntartani, nemhogy egy családot. Viszont a nőnek egyébként se kellene teljesen másra hagyatkoznia akkor, amikor gyereket vállal, mert az, hogy a hapsinak milye van, nem azt jelenti, hogy a nőnek is meglesz, amikor majd ott áll tönkrement kapcsolattal, és lépni kell/akar, mert erre is gondolni kell...Sok párkapcsolat a gyeses időszakot se éli túl, úgyhogy jobban járnál, ha arra fókuszálnál - ha már így méricskéled a férfit, akivel elvileg közös életet tervezel - , hogy TE midre szülöd.

2023. febr. 13. 06:18
 69/115 A kérdező kommentje:
Nem méricskélem, arra voltam kíváncsi, hogy mi a véleményetek róla, hogy 35 évesen itt tart. Ti szerintetek ez rendben van-e? Nem mondtam, hogy ezért én nem tudok felnézni rá, vagy ilyesmi...
2023. febr. 13. 07:57
 70/115 anonim ***** válasza:
55%

Inkább itt az egyik legfontosabb tényező hogy ebben az országban hol tart egy 35 éves... Mert itt nem sokra viszi.

Amúgy meg arra alapozni hogy a gyeses időszakot se éli túl, biztos igaz, de borzalmas is.

2023. febr. 13. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!