Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szülnétek olyan pasinak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülnétek olyan pasinak, akinek 35 évesen még semmije nincsen? Úgy értsétek, hogy albérletben lakik, és egy kisebb megtakarítások kívűl nincs semmije.

Figyelt kérdés

2023. febr. 5. 08:14
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/115 A kérdező kommentje:
Azért nem vagyok nyugodt, hogy albérletbe kell szülnöm és semmi komolyabb vagyont nem sikerült neki összeszedni 35 éves korára? Kellene már lennie legalább egy hàznak meg egy kiadott lakásnak arra az esetre ha megszorulnánk…
2023. máj. 20. 09:47
 102/115 A kérdező kommentje:
Szerintem ez 35 èvesen alap elvárás lenne… Sok csóró pasi van még ennyi idősen. Egyedül is maradnak!!
2023. máj. 20. 09:47
 103/115 anonim ***** válasza:
8%
Mit szàmìt neked hogy mit szedett össze? Javaslom hogy akkor szüljél egy 2 làbon jàró ATM-nek. Sok sikert :D
2023. máj. 20. 11:08
 104/115 anonim ***** válasza:
60%
Ne hallgass ezekre…. Én se a semmire szültem és nem bántam meg. Mindegy hogy ki mit gondol rólam az én életem nem lesz rosszabb attól. Nem szültem volna albérletbe. Most meg közösen építkezünk.
2023. máj. 20. 11:29
 105/115 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, te úgy vagy nő, mint én Fideszes.

Egy nyomorult, magányos, frusztrált hapsi vagy, aki nem tud mást kezdeni az életével, minthogy itt trollkodik.

A 101-102-es válaszaid már annyira izzadtságszagú próbálkozások, hogy most azonnal húzz be egyet magadnak. Ha nem vérzik tőle az orrod, akkor rosszul csináltad, szóval húzz be magadnak erősebben!

A téma amúgy klasszikus, ez a kinek mi és mekkora szerepe van a különböző területeken. De rühellem az ilyen szánalmas lúzereket, akik csak arra használják, hogy kitöltsék trollkodással nyomorúságos életüket.

Valld be öreg, te 35 éves pasas vagy, aki csóró, nincs semmilye, és az anyjával él.

2023. máj. 21. 09:04
 106/115 A kérdező kommentje:
105-ös ahham persze valószínűleg így van.. nem inkább te laksz még anyádnál, és nőt még csak akkor láttál ha fizettél?
2023. máj. 21. 10:43
 107/115 anonim ***** válasza:
én abban az esetben is egyedül maradnék, ha meglenne mindenenem és megválogatnám kit engedek ebbe a komfortzónába, mert én megdolgoztam ezekért ő pedig nem.
2023. máj. 21. 18:07
 108/115 anonim ***** válasza:
Amúgy kérdező senki sem erőszakolja rád hogy egy ilyennek szüljél ,mindig ezzel érveltek hogy szerencsére lehet válogatni. Hát akkor hajrá! Mit zavar téged ez hogy van akinek csak egy alb3rletre futja nincs semmije. Ne szülj neki , hagyd békén . Hidd el majd valaki ad neki esélyt mert lehet hogy sok vagyonnal rendelkező ember meg belsőleg rohad ellentétben mondjuk vele.
2023. máj. 22. 07:03
 109/115 A kérdező kommentje:
Félreértitek, nem az a bajom, ha valaki szegény, arról senki nem tehet, hogy hova született. Se ma Magyarországon bármilyen körülményekből is jövő férfi 35-ig össze tud hozni egy lakást/házat. (Hitellel is akár) Ez majdnem 20 évi munka…
2023. máj. 22. 08:20
 110/115 anonim ***** válasza:
#109 hol élsz te? Hitel nélkül kb esélytelen és sokak inkàbb fizetnek egy albit mint hogy 40 évre hitelbe verje magát
2023. máj. 22. 08:34
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!