Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásban lakók mit csináltok a párotokkal otthon?
Mi kis földszinti lakásban 45m²es élünk ketten barátnőmmel.
Nagyon sokmindent nem csinálunk ha itthon vagyunk.
Ő olyan családból jott ahol a mobilozás internet és tv meg alvás minden felett áll ( még most is)
Így főként ő is ezt csinálja..a baj h én is kezdek erre rászokni..
Oké h a kis lakásban is lehet tenni ezt azt meg nem vagyunk osszenove és fel is találom magam, csak kíváncsi vagyok..
41.
Inkább örülj neki, ha több a válasz, akkor több lesz a potenciális látogató is, a régi válaszolóknak is feldobja így újra meg újra.
43.
Én ebben nem tudok hinni, a különböző kapcsolatokban, élettársi viszonyban, házasságokban élő közeli és távoli rokonaim, barátaim, ismerőseim, kollégáim közül talán 1-2 ilyen kapcsolat van, a többieké inkább rossz, mint jó.
Persze erre ráböffenthető, hogy "meee szarok az ismerőseid, bezzeg én", de ez nagyon primitív lenne.
Ismerek idősebbeket, fiatalabbakat, gazdag-sikerest és szegényet is. Szinte alig van minta benne. A szerencsén múlik, illetve talán azon, ha valamelyik fél extrém alárendelődő típus és birkatürelme van. Esetleg még az, ha az adott ember már elkönyvelte, hogy nem lesz senkije és iszonyú hálát érez az iránt, aki mégis megszerette és emiatt nem veszi észre vagy nem érdekli a problémák többsége. Van olyan aki "boldog" kapcsolatot mond a sajátjáról, de ő és mindenki más is tudja, hogy a házastársa félrelép és nem is egyszer. De ő elvan így is, "jobbat úgysem találna" és "örül, hogy lehet valakivel". Ez így boldog lenne?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!