Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lakásban lakók mit csináltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lakásban lakók mit csináltok a párotokkal otthon?

Figyelt kérdés

Mi kis földszinti lakásban 45m²es élünk ketten barátnőmmel.

Nagyon sokmindent nem csinálunk ha itthon vagyunk.

Ő olyan családból jott ahol a mobilozás internet és tv meg alvás minden felett áll ( még most is)

Így főként ő is ezt csinálja..a baj h én is kezdek erre rászokni..

Oké h a kis lakásban is lehet tenni ezt azt meg nem vagyunk osszenove és fel is találom magam, csak kíváncsi vagyok..

2023. jan. 2. 16:24
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez olyan érthetetlen, mi a házban is kb ugyanazt csináljuk, mint a lakásban, csak a házban több a hely, több a szoba. De most azon kívül, hogy ki lehet menni, nem sok különbség van, pláne télen.
2023. jan. 2. 20:18
 22/45 anonim ***** válasza:
0%

20.

Majd fogod. Kis helyre összezárva hosszabb ideig, egy idő után előhozza ezt. Feleennyi válás nem lenne, ha normális méretű lakások lennének Magyarországon és nem cella-panel, lyuk-gangos bérházas lakások, meg kunyhó méretű családi házak, amelyeket nem véletlenül bővített mindenki már az elejétől kezdve.

2023. jan. 2. 20:36
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha 10 év alatt nem utáltam meg, emiatt már nem fogom🙂
2023. jan. 2. 21:02
 24/45 anonim ***** válasza:
100%
Edike szerinted mindenki elválik, mert anyád is elvált apádtól. Ezt írnád akkor is, ha házban lakó párról lenne szó :) De léteznek jó kapcsolatok is, persze neked sose lesz, te keserű gyökér.
2023. jan. 2. 21:22
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
22. Azért a legtöbb lakás nem börtöncella méretű, és nincs mindenkinek akkora saját tér igénye, mint neked. Tudjuk, neked az lenne a legmegfelelőbb, ha a tökéletes külsejű nő akkor menne át a külön szobádba, amikor neked kedves szottyan rá, egyébként meg takarodjon el...
2023. jan. 2. 21:42
 26/45 anonim ***** válasza:

Hétköznap: munka, házimunka, ebd után fél-egyóras séta, random szex, este néha film, de munka után inkább elvonulunk a kis világunkba.

Hétvégén: szex, meg amikor jóidő van már megyünk is a természetbe.

2023. jan. 2. 22:39
 27/45 anonim ***** válasza:
100%
Túl sok mindent nem szoktunk itthon együtt csinálni, néha filmezünk, vagy lakberendezési dolgokat, bútorokat nézegetünk (épp lakásfelújtás közepén vagyunk). Én szvesen társasoznék vagy sorozatoznék, de párom nem szereti őket. Mást nem szoktunk, én egyedül Simsezek, ő youtube-ozik vagy a lakáson dolgozik (azt szereti csinálni, szóval ez hobbi is neki).
2023. jan. 3. 14:12
 28/45 anonim ***** válasza:
0%

24.

Személyeskedés nélkül nem sikerült volna?

Amúgy igen, azok a házasságok is szarok, de kialakítható külön lakrész vagy van lehetőség kellően távol lenni egymástól. A legtöbb házasság ilyen, láttam már bőven elég példát - sőt látok a mai napig. Fater kint él a kamrában, barkácsol, anyuka meg a nappaliban. Néha találkoznak, de alig viselik el egymást. De az érdek, a kényszer az, ami összetartja a "magyar családot".

2023. jan. 3. 17:53
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát a putriban biztos🥴
2023. jan. 3. 22:41
 30/45 anonim ***** válasza:
0%

29.

Ennek a megszólalásnak semmi értelme sincs.

2023. jan. 3. 23:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!