Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásban lakók mit csináltok a párotokkal otthon?
Mi kis földszinti lakásban 45m²es élünk ketten barátnőmmel.
Nagyon sokmindent nem csinálunk ha itthon vagyunk.
Ő olyan családból jott ahol a mobilozás internet és tv meg alvás minden felett áll ( még most is)
Így főként ő is ezt csinálja..a baj h én is kezdek erre rászokni..
Oké h a kis lakásban is lehet tenni ezt azt meg nem vagyunk osszenove és fel is találom magam, csak kíváncsi vagyok..
Hát nekem unalmas egy lakás. Családi házban több lehetőség van szerintem. Mert ha unod magad kimehetsz az udvarra a kertbe a műhelybe barkácsolni, sutogethetsz az udvaron stb.
Vagy kimehettek az udvarba sportolni de mégis otthon vagy
Akkor megvan a megoldas, kertes hazba kell koltozni. Az fix, hogy en a reggeli kave-cigi utan egy percet nem toltenek a kertben, mert rohadtul nem erdekel a kerteszkedes, gyomlalas, semmi ami kerttel kapcsolatos, de ha a parom elvezi, amiket felsoroltal, legalabb o le tudna magat kotni vele.
Persze a sutogetes jo program, de nem fogsz minden delutan a kertben sutogetni, plane ha elmulik az ujdonsag varazsa, maximum felevente egyszer, ha van valami esemeny.
En ha unom magam, tokeletesen elvagyok a lakasban is, valojaban nincs olyan, hogy unom magam.
Aha, es akkor ha nyilvan unalmas lett a kert is, utana mi a kovetkezo lepes?😄 Szerintem neked szimplan kell egy hobbi es kesz, de olyan, ami valoban teged erdekel es nem csak a letezo lehetosegeken gondolkodni. Mert ha nem erdekel valoban a barkacsolas, akkor lehet elvagy vele 1-2 napig, aztan ott rohad meg a cucc. (Persze nem azt mondom, kiprobalni ki kell dolgokat, de ez nem igy mukodik, hogy elore elgondolom, hogy kertben nem unatkoznek, mert ott lehet ezt meg azt csinalni, amit amugy meg soha nem csinaltam.)
Es lakasban is millio hobbi van, amit lehet csinalni, de kereshetsz valami fix idopontos, eljaros programot is.
2, akkor vegyél már nekem lakást...
Közös főzés, filmnézés ilyesmik. Néha edzeni is szoktunk. De a városban van annyi lehetőség szórakozni, el lehet menni a környező helyre kirándulni. Nehogy már ne tudjátok feltalálni magatokat
17.
Jó, ha nektek így jó, mint egy börtöncellában, mert kb. olyan méretű némelyik lakás (sokszor pofátlanul magas árakon)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!