Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párod elkezd egészségesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod elkezd egészségesen étkezni, és megkérne rá, te is étkeznél egészségesebben, ennéd ugyanazt mint ő?

Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 12:11
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Nekem az ilyenekhez gyenge az akaraterőm. Szóval nem enném ugyanazt, max néha, ha megkívánom, amit ő eszik.
2022. aug. 9. 20:04
 32/33 anonim ***** válasza:
45%

Nem. Eszem ágában se lenne senki bolondériájához alkalmazkodni. Egye azt amit akar. Én is azt teszem. Milyen már hogy "megkér" hogy egyem ugyanazt mint ő. Nevetséges. Mire fel? Ha ő dagadt, én fogyózzak? LOL

Én se kérném hogy egye azt amit én, ha nekem kéne diétáznom. Mi köze neki ahhoz hogy én mittudomén, glutén vagy laktózmentes diétán vagyok vagy csak kitaláltam valamit hogy egészségesen óhajtok étkezni.

Egyébként gyakran mást eszünk a párommal, mindenki azt eszik amit akar. Nem is értem a kérdést. Ha testépítővel lennék akkor egyem az ő nyomorult kajáit? Hát mi közöm nekem ahhoz?

2022. aug. 9. 20:12
 33/33 anonim ***** válasza:

Pl. kalóriaszámlálás

Nem, mert az nem egészséges, és nagyon könnyű átcsúszni egy étkezési zavarba vele.

Soha többé nem számolok kalóriát. Soha, és az sem érdekel, hogyha este pizzát eszek, ha azt kívánom.

Ha bármire rá akarna "venni", hogy változtassak az étkezésemen, szakítanék vele.

2022. aug. 10. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!