Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod elkezd egészségesen étkezni, és megkérne rá, te is étkeznél egészségesebben, ennéd ugyanazt mint ő?
Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 12:11
21/33 anonim válasza:
A kalóriászámlálás rossz példa. Ha az ő súlya rendben van, akkor nincs rá szüksége, ettől még lehet ugyanazt enni, legfeljebb a másik 2 szelet kenyeret reggelizik, nagyobb adagot ebédel, vagy vacsorára süt magának 1 rántottát pluszban.
22/33 anonim válasza:
Azt eszek amit akarok, ez nálam alap. Nyilván fordítva is, tehát én se szólok bele hogy a párom mit eszik.
23/33 anonim válasza:
Szabad akaratodból azt eszel, amit akarsz. Segíteni segíthet, de dönteni nem ő dönt helyetted. Ha pedig döntöttél, kénytelen lesz tiszteletben tartani.
24/33 anonim válasza:
Ha látnád hogy én hogy eszek összezavarodnál, még a 3 étkezés sincs meg, ha meg éhes vagyok az 5-is, ha a pizzát kívánom pizzát eszek, ha meg quionát akkor meg azt xd
25/33 anonim válasza:
Egészségesen igen.
Vegán nem lennék viszont senki kedvéért.
26/33 anonim válasza:
Arra nyitott lennék, hogy mindketten együnk egészségesebben, legyen több zöldség és kevesebb pizza, hamburger és társai. Ésszerű keretek között ezzel nem lenne bajom. Teljesen viszont nem vonnék meg magamtól semmit és abba nem mennék bele, hogy soha semmi nasit ne ehessek. Nem szoktam napi szinten most se, de néha jól tud esni. Kalóriát se számolgatnék, az csak teher lenne számomra és semmi szükségem rá. Nem kell fogynom és évek óta súlyt tartok számolás nélkül is, úgyhogy ezt nem vállalnám, de ettől ő még csinálja, ha szeretné és ezzel nem hiszem, hogy akadályoznám őt a diétájában.
27/33 anonim válasza:
Vagy kombináljátok, zöldséges pizza.
28/33 anonim válasza:
Én trükkös vagyok, mert a zöldséget belerakom a zsemlébe és nem mellé eszem, ezért már hambi xd
30/33 anonim válasza:
Hát, valószínűleg az oké lenne, hogy amikor együtt eszünk, együk ugyanazt, de én tuti csalnék, ha nincs ott. Imádok zabálni, és nagyon kevés az önuralmam ebben, szóval borítékolható, hogy úgyis max előtte tudnám tartani magam (nem kell dagadtozni, 49 kiló vagyok).
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!