Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne ha azt kérném a páromtól az újévben, hogy segítsen a fogyózásban, ő is fogyózzon velem együtt? Neki nincs rá túl nagy szüksége viszont étkezhetne sokkal egészségesebben és sportolhatna velem gyakrabban.
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 21:05
1/7 anonim válasza:
Párodtól függ. Én jól fogadnám az ötletet.
2/7 anonim válasza:
Ha megtudjátok beszélni, akkor nincs nagy gond. Ez nem nagy probléma.
3/7 anonim válasza:
Nem, én eleve így élek mert hizekony vagyok
5/7 anonim válasza:
Ha nincs rá szüksége, ne fogyózni hívd, csak egészségeseket enni és sportolni veled. A fogyókúra részét meg emellett már könnyebb lesz megoldanod.
A párom pont ebben a helyzetben van, neki fogynia kellene, nekem nem szabadna, de egészségesebben kellene étkeznem és mozognom. Amíg én nem így élek, neki nehezebb fogynia, így megbeszéltük, hogy mindketten életmódot váltunk. Örülök neki, mert úgy érzem ez mindkettőnknek hatékonyabb lesz.
7/7 anonim válasza:
Én biztosan nem mennék ebbe bele.
Fogyózz, ha akarsz (életmódváltás nem mond semmit, gondolom), de engem hagyj vele békén.
Így is diétázok intolerancia miatt rengeteg megszorítással, szóval, felejtős lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!