Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod elkezd egészségesen étkezni, és megkérne rá, te is étkeznél egészségesebben, ennéd ugyanazt mint ő?
Pl. kalóriaszámlálás
Ami meg az étrendet illeti, a nasi, édesség, cukros üdítő elhagyása. Több zöldség az étrendben és kevesebb szénhidrát, nem mindennap pizza/tészta/rántotthús/olajos sültkrumpli, hanem változatos, egészséges étrend.
5
Én már alapvetően így étkezem egy éve kb, és nagyon nem bántam meg. Mínusz 20 kg és egy teljesen más életminőség. Nem is tudnék már együtt lenni egy mindennap rántotthúst és pörköltöt faló emberrel.
"nem mindennap pizza/tészta/rántotthús/olajos sültkrumpli, hanem változatos, egészséges étrend"
Most a barátnődtől tök függetlenül, ezeket alapból nem szabad minden nap enni.
Nálunk anélkül is működik, hogy a párom velem csinálná. 150 centis 55 kilós nőként és 190 centis 83 kilós férfiként nyilvan mások az igényeink. Ő eszi ami neki jó, én amit nekem. Néha eszi amit én, de jóval többet és csak ha megkívánja. Múltkor pl piknikkel lepett meg, teljes kiőrlésű szendvics zöldsegekkel, sonkával, minden kimérve és mire odajutottunk meglepiből be is táplálta kaloriabázisba.
Ő kettőt evett és szalámisat, meg kicsit később egy csokit.
Szóval ez is egy példája az arany középútnak és nem, az én párom nem eszi pont ugyanazt mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!