Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van akinek sikerült a párját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinek sikerült a párját rávenni h egészségesebben étkezzen? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Pl. a párom húst eszik hússal, meg sült krumpli, pizza, tészta. Nem szereti a zöldségeket, gyümölcsöket. Mit főzzek neki, h megszeresse? Néha ehetne zöldséget, salátát, édességek helyett gyümölcsöt, meg kevesebb cukros löttyöt, de nem tudom rábeszélni sehogy.
2019. márc. 26. 21:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
76%
Jól kell elkészíteni az egészséges kaját, ez a titok. Akkor bárki megszereti még a kisgyerekek vagy a notórius "én csak kóbászt eszem" ezeréves bácsikák is.
2019. márc. 26. 21:08
 2/26 anonim ***** válasza:
41%

Páromat úgy sikerült az egészségesebb kaják felé terelni, hogy megcsináltam úgy, olyanra hogy megegye.

Barna kenyérből szendvics, teljes kiőrlésű lisztbol süti.

Csoki helyett fahéjas almaturmix, vagy nyáron epres Turmix. Magától nem eszik gyümölcsöt, de ha megcsinálom, úgy igen.

Köret mellé mindig rakok neki zöldséget, és ha nem eszi meg, volt hogy nem szóltam hozzá, nem kapott desszertet.. :D

Majd elment laborvizsgálatra és egyetlen egy plusz vagy mínusz sem lett, így szembesült azzal, hogy van eredménye annak, ha figyel a kajára.

Az elején nehéz volt. Sokat veszekedtünk is miatta, de a laboreredmény óta rám hallgat. :)

N

2019. márc. 26. 21:12
 3/26 anonim ***** válasza:
53%
Vidd el kivizsgálásra. Meglátja az eredményeit, ha attól nem változik meg, akkor hagyd el, ha nem akarsz özvegy lenni.
2019. márc. 26. 21:12
 4/26 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom, engem kb. sehogy nem lehetne rávenni, de össze se jönnék olyannal, aki meg akar változtatni. Laboreredményeim amúgy teljesen jók, még 40 felett is, szóval azzal sem lehetne motiválni. Ha nem teszik elém a kedvelt ételeimet, semmi gond, megcsinálom magamnak, vagy megveszem. Lehet lepontozni.
2019. márc. 26. 21:14
 5/26 anonim ***** válasza:
27%

Az ezeréves bácsikák nem véletlenül ezerévesek, nem szép dolog gúnyolódni rajtuk.

A zabcsírás sportmenek hamarabb kipurcannak.

2019. márc. 26. 21:19
 6/26 anonim ***** válasza:
51%
Sehogy. A férfiak szerint ez nem férfias.
2019. márc. 26. 21:24
 7/26 A kérdező kommentje:

itt nem arról van szó, h én teljesen meg akarom változtatni v elvakult egészségmániás lennék

hanem h csak egy kicsit egyen egészségesebben. magamon látom h jobb a közérzetem ha zöldséget (is) eszem. a totál fölösleges cukros üdítőből meg kevesebbet ihatna. nem csak az h egy kis felesleg van rajta, ami így talán könnyebben lemenne, hanem nekem is nagy könnyebség lenne, ha -néha- vacsorára ehetnénk salátát, vagy könnyű zöldséges kajákat, ha már én azt eszek, nem kéne folyton külön főzni neki.

2019. márc. 26. 21:28
 8/26 Noblesse Oblige ***** válasza:
77%

Nem kellett rávenni, többségében én főzök és azt eszi, amit elkészítek.

Talán a húsmentes kaják voltak rizikósak... de minidig sikerült finom ételt elé rakni, így sosem reklamált (pl. a lencsepörkölttel töltött paradicsom, ízében is annyira pöris, hogy nem hitte el, hogy abba legalább ízesíteni ne tettem volna húst, pedig nem)

Most meg a sült cékla lett menő nálunk. Találtam egy saláta receptet és köretnek készítettem el sült mellé a narancsos-céklasalátát. És nagyon bejött neki.

Szóval ha kb tudod mit szeret vagy mi felé nyitna akkor kezd azzal. Én tudtam, hogy a párom húsmániás, ezért próbáltam ki a lencsepörit. Az ízében is kicsit a husos jegy felé mutat. És végül simán meg is ette. Kisérletezz te is.

2019. márc. 26. 21:32
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül lesz rossz eredménye. Az én vérképem mindig "tökjó" pedig nagyon rosszul étkezem.

2019. márc. 26. 21:32
 10/26 anonim ***** válasza:
34%
Ez egy fontos kérdés és engem is régóta foglalkoztat. Szeretek főzni, neki is és valahogy úgy ízesítek, hogy az finom is legyen, de könnyű is. Olykor husi nélküli vagy kevesebb husis ételeket is csinálok: babfőzelék sok zöldséggel, túrós tészta szalonnával, rakott krumpli, nagyobb túrós rétes (ez a második), krumplis palacsinta, nudli, krumplis tészta, stb. :) Üdítők helyett magyar kompótokat veszek (vagy befőzök) és azokat hígítom fel vízzel, olykor kis cukorral :)
2019. márc. 26. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!