Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek sikerült a párját rávenni h egészségesebben étkezzen? Ha igen, hogyan?
18. Te amúgy munkamegosztásról hallottál már? Mi az hogy nekünk kell ellátni a férjünket/párunkat, vagy nem tud gondoskodni magáról??? Ismersz a válaszolók közül bárkit? Honnan tudod, kiknél hogy működik otthon az élet? Nem kell egyből így ítélkezni.
Csak hogy mondjak egy példát, hátha megérted: Nálunk én mint nő főzök, igen, mindkettőnkre külön-külön, mert nekem szigorúbb diétát kell tartanom. És azért főzök én, mert egyrészt így logikus-én érek haza előbb munkából, több időm van rá, másrészt nálunk az van megbeszélve, hogy én kotyvasztok, a férjem pedig bevásárolni jár. Mindkettőnknek ez a kényelmesebb. Én spec rühellek vásárolni kaját, ruhát, cipőt...ilyeneket. Csak akkor megyek ha nagyon muszáj. Ha heti 3x kell beugrania valamiért akkor annyiszor megy. Én magamra hétvégenként főzök és fagyasztok, a férjemre ált. 2-3x egy héten, ahogy fogy a kaja. Ez senkit se vág földhöz. De persze mindenki hagyhatja éhezni a párját, hiába ér később haza a melóból, a femináci p..csa már csak dacból se csinál egy nyamvadt zsíros kenyeret se ugye?
Csak mert te adott esetben lusta vagy a seggedet megemelni a párodért, az nem jelenti azt, hogy más is ilyen, és azt sem, hogy a férj nem tud magáról gondoskodni. Esetleg azt jelenti, hogy másoknál is hasonló a háztartásra vonatkozó beosztás mint pl nálunk. Hozzáteszem, a többi házimunkát mindketten csináljuk ugyanúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!