Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Van akinek sikerült a párját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinek sikerült a párját rávenni h egészségesebben étkezzen? Ha igen, hogyan?

Figyelt kérdés
Pl. a párom húst eszik hússal, meg sült krumpli, pizza, tészta. Nem szereti a zöldségeket, gyümölcsöket. Mit főzzek neki, h megszeresse? Néha ehetne zöldséget, salátát, édességek helyett gyümölcsöt, meg kevesebb cukros löttyöt, de nem tudom rábeszélni sehogy.
2019. márc. 26. 21:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
24%

18. Te amúgy munkamegosztásról hallottál már? Mi az hogy nekünk kell ellátni a férjünket/párunkat, vagy nem tud gondoskodni magáról??? Ismersz a válaszolók közül bárkit? Honnan tudod, kiknél hogy működik otthon az élet? Nem kell egyből így ítélkezni.

Csak hogy mondjak egy példát, hátha megérted: Nálunk én mint nő főzök, igen, mindkettőnkre külön-külön, mert nekem szigorúbb diétát kell tartanom. És azért főzök én, mert egyrészt így logikus-én érek haza előbb munkából, több időm van rá, másrészt nálunk az van megbeszélve, hogy én kotyvasztok, a férjem pedig bevásárolni jár. Mindkettőnknek ez a kényelmesebb. Én spec rühellek vásárolni kaját, ruhát, cipőt...ilyeneket. Csak akkor megyek ha nagyon muszáj. Ha heti 3x kell beugrania valamiért akkor annyiszor megy. Én magamra hétvégenként főzök és fagyasztok, a férjemre ált. 2-3x egy héten, ahogy fogy a kaja. Ez senkit se vág földhöz. De persze mindenki hagyhatja éhezni a párját, hiába ér később haza a melóból, a femináci p..csa már csak dacból se csinál egy nyamvadt zsíros kenyeret se ugye?

Csak mert te adott esetben lusta vagy a seggedet megemelni a párodért, az nem jelenti azt, hogy más is ilyen, és azt sem, hogy a férj nem tud magáról gondoskodni. Esetleg azt jelenti, hogy másoknál is hasonló a háztartásra vonatkozó beosztás mint pl nálunk. Hozzáteszem, a többi házimunkát mindketten csináljuk ugyanúgy.

2019. márc. 27. 02:54
 22/26 anonim ***** válasza:
6%
Egyszerubb intelligensebb ferfit keresni, aki fel tudja fogni, hogy nem kene szemettelepre valo kajakat a testebe öntenie, mint a butat megnevelni.
2019. márc. 27. 06:51
 23/26 anonim ***** válasza:
63%
Úgy látszik az embereknek jobban tetszik ha uralkodhatnak a párjukon. Aki nem így vondilja azt lepontozzák. Gondolkodjatok el. Nem azért van annyi válás mert be akarjuk törni a párunkat és a saját ízlésünkre formálni??
2019. márc. 27. 08:40
 24/26 anonim ***** válasza:
*nem így gondolja. Elnézést.
2019. márc. 27. 08:41
 25/26 anonim ***** válasza:
Szerintem nem jó nézet, hogy csak ezt vagy csak azt egyél...Mindenből kell a szervezetnek, a lényeg a mérték...Hogy a mai boltok polcain, mindenféle vegyszerrel átitatott, zöldségek-gyümölcsök-húsok vannak - és többségében ettől lesznek ilyen-olyan betegek az emberek - az már más tészta
2019. márc. 27. 11:30
 26/26 anonim ***** válasza:
Utolsó: Ezt nem tudod kikerülni. Beszélgettem őstermelővel aki fennhangon a "műkaják" ellen volt.. mennyivel egészségesebb, ő csak azt eszi amit a földjén leszedett és kapált és.... Aztán rákérdeztem: "Permetezni szoktál? -Igen -Műtrágya? -Hátőőő...." nincs több kérdésem
2019. márc. 27. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!