Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan "szoktassam" rá a barátomat a zöldséges kajákra, salátákra? Lehetséges egyáltalán, van olyan akinek sikerült a párja étrendjén kicsit változtatnia?
Húst eszik hússal, meg sültkrumplit, tésztákat és pizzát,
gyümölcs zöldség kb semmi.
Alapvetően a hús nem baj, még a krumpli és a tészták sem, ha valaki nem viszi túlzásba, és eszik mást is, meg változatosan étkezik.
Egyből viszont senkit nem lehet átszoktatni vagy rászoktatni semmire. Ez fokozatosan működik. Kezdésnek egy vegyes köret, amiben van a megszokottból is, de van más is, a grill zöldséget sokan szeretik amúgy, lehet zöldségféléket is kirántani, az is már változatosabb, salátaféléket először csak savanyúságként, kísérőként, uborkasaláta, káposztasaláta, cékla...
Nem lehet drasztikusan életmódot váltani, még akkor sem működik az éles váltás, ha valaki csak színesíteni akarja az étrendjét, amit megszoktál, az elég erősen befolyásol, hiányozni fog, ha egyik napról a másikra lecseréled. Nekem ki kellett iktatni az olajos magvakat bizonyos formában, mert kipattogok tőlük, szeretem, de más formában kell kitalálni a fogyasztásukat, viszont csak fokozatosan tudtam elhagyni ezeket, pedig van egy finom magos kenyér is, amit szeretek, de nem ehetem, mert pár napra rá megjelennek az arcomon a ragyák, és nem csak csúnya, de fáj is, mert begyullad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!