Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy illik ilyenkor beleadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy illik ilyenkor beleadni a közösbe?

Figyelt kérdés

Szeretnék majd a párommal összeköltözni.

Nekem ( sajnos) hitellel van saját lakásom.

Én úgy gondoltam, hogy a hitelemet természetesen fizetem + a saját telószámlám meg amit munkába viszek kaja, ruháim stb.

De a rezsi részét, a bevásárlást hogy osszuk el? Igazából 2 havonta kell a villanyt, vizet fizetni ami ilyen 5-7 ezer / db meg van s net+ tv az is 8 ezer csak havonta. Kaja az nyílván több de olyan 30-40 ezerből is kijön 2 főre. Nekem a hitelem több, mint ami a rezsi+ kaja része. Tehát ha azt mondanám, hogy fizesse a rezsi teljes részét meg a kaját " ígyis megússza "50-60 ezerből egy hónapban.

Hogy szoktátok csinálni? Hogy illik elosztani ki mit fizessen vagya rezsit kaját is felezzük inkább?

Tudom ez megbeszélés kérdése,de nem akarok eléállni irreális dolgokkal.

2021. dec. 12. 11:47
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
89%

"Kaja az nyílván több de olyan 30-40 ezerből is kijön 2 főre."

Ismerek olyat, akik kevesebből is kijönnek. Igaz, ott a srác éttermi szakács, és reggel a hátizsákban ott a 2 db. 4 részes ételhordó.

2021. dec. 12. 12:14
 22/49 anonim ***** válasza:
90%
Amúgy erre az is megoldás lehet, ha a lakásodat kiadod abból fizeted a hitelt és béreltek egy lakást közösen amit meg felesbe fizettek.
2021. dec. 12. 12:15
 23/49 anonim ***** válasza:
95%
melyik vilagban jon ki a kaja 2 fore 30-40 ezerbol? max ha kenyeren es parizsin eletek egesz honapban. amugy inkabb 150.
2021. dec. 12. 12:15
 24/49 anonim ***** válasza:
89%

20 Ha otthon lakik valaki, akkor is csak a rezsi meg a kaja ráeső részét fizeti, nem fizet lakbért.Én meg azon az elven vagyok, hogy ha olyan helyzetbe kerülnék, hogy lakbért kérne tőlem a párom, akkor elköltöznék albérletbe.Ott legalább nem ugatna be senki, hogy az ő lakásában lakok (még úgy is, hogy anyagilag meg akar kopasztani).

Semmi gond nincs azzal, ha valaki lakbért kér.Akkor biztosítani kell a bérlőnek a jogokat, szerződést kötni és adózni kell a bevétel után.Csak ugye azt üzletnek hívják, nem párkapcsolatnak.

2021. dec. 12. 12:17
 25/49 A kérdező kommentje:

Azért tettem fel eme gyöngyszem kérdést, mert úgy látom elég sokan nekem estek a hitel miatt... Mivel volt arra példa h nálam lakott egy ex és konkrétan én tartottam el, kajától kezdve mindent én fizettem még az uraságnak a tankolását mivel elcseszte a pénzét dohányzásra persze volt.

Ez az opció hál Istennek legalábbis remélem nem fog a jelenlegi páromnál fennállni.

Ezért is kérdezem mit hogyan illene megosztani mivel ő már mondta h ad egy X összeget havonta és akkor intézzek én mindent.

Pont ezt a " hiteles" balhét szerettem volna ezzel kiküszöbölni hogyha ne adj Isten szétmegyünk akkor ne legyen a fejemhez vágva h bezzeg a hitelembe fizetett mert adott X összeget. A hitel az én számlámról vonják szóval még jogilag is mondhatom h rajtam kívül senki nem fizette.

2021. dec. 12. 12:17
 26/49 anonim ***** válasza:
96%
25 Nem mondta senki, hogy tartsd el a párod.Az a ló túloldala.
2021. dec. 12. 12:18
 27/49 A kérdező kommentje:
150 ezer két főre meg baromi sok. Egyikünk se eszik napi 20* én pl napi 1-2* párom is max 3-4* nem vagyunk kajálós tipusúak. Én személy szerint tegnap délután ettem utoljára, mert nem vagyok éhes ennyi. Tudom nem egészséges de ez van. Bármit főzők nagy fazékkal 2-3 nap úgy h viszünk is el.
2021. dec. 12. 12:19
 28/49 A kérdező kommentje:
Ki mondta h lakbért kérek? Pont h nem kérek... Ne kötekedjünk már direkt azért is
2021. dec. 12. 12:20
 29/49 anonim ***** válasza:
45%
27 150 tényleg sok kajára, a reális 70-80 ezer.Az pont a duplája annak, amit írtál.
2021. dec. 12. 12:21
 30/49 anonim ***** válasza:
87%

Kérdező, vagy feltetted már ezt a kérdést a hetekben, vagy ha nem te voltál, keresd meg. Szitu ugyanez, válaszok megoszlása ugyanez.

Ugyanazok az emberek fognak válaszolni, tehát erre sem lesznek más válaszok írva.

2021. dec. 12. 12:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!