Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy illik ilyenkor beleadni a közösbe?
Szeretnék majd a párommal összeköltözni.
Nekem ( sajnos) hitellel van saját lakásom.
Én úgy gondoltam, hogy a hitelemet természetesen fizetem + a saját telószámlám meg amit munkába viszek kaja, ruháim stb.
De a rezsi részét, a bevásárlást hogy osszuk el? Igazából 2 havonta kell a villanyt, vizet fizetni ami ilyen 5-7 ezer / db meg van s net+ tv az is 8 ezer csak havonta. Kaja az nyílván több de olyan 30-40 ezerből is kijön 2 főre. Nekem a hitelem több, mint ami a rezsi+ kaja része. Tehát ha azt mondanám, hogy fizesse a rezsi teljes részét meg a kaját " ígyis megússza "50-60 ezerből egy hónapban.
Hogy szoktátok csinálni? Hogy illik elosztani ki mit fizessen vagya rezsit kaját is felezzük inkább?
Tudom ez megbeszélés kérdése,de nem akarok eléállni irreális dolgokkal.
Bocsi de simán kijön ennyiből 2 ember kajálása és nem éhezünk. Nem kell egyből pocskondiázni a másikat. Mint említettem az én hitelem, azt nem kell fizesse. Van egy olyan része a kajának amit otthon eszünk és én pl. Veszek reggelit meg ebédet magamnak máshol. Ő tesz el magának ha akar vagy szintén vesz magának.
Senki nem mondta h odaköltöztetek valakit és eltartatom magam hanem azt hogyan illik ilyenkor.
Nyílván ha azt mondja h lead nekem 200 ezret havonta fizessek ki mindent és elfogadom akkor én leszek akkor is a rossz mert elveszem az ember pénzét...
Nem hiába a kérdés, ötleteket várok. Az emberért meg nem kell aggódni nem hal éhen 👍
13 Mit kell bebizonyítani?Nem igaz, hogy nem fogod fel miről van szó.
A kérdés az volt, hogyan fizessenek igazságosan.Ez amit a kérdező kitalált nem igazságos, leírtuk már miért.
Szó sem volt arról, hogy a párja tulajdonrészt kap a lakásban, csak te mindig ide akarod kihegyezni a témát.Arról volt szó, hogy igazságos-e így fizetni?A válasz pedig az, hogy nem.Nem igazságos, mert ezzel kihasználja a párját.Így konkrétan belefizetne a kérdező hitelébe úgy, hogy soha semmi köze nem lesz a lakáshoz.Érted már?
15 Nem jön ki 30 ezer Ft-ból 2 felnőtt ember havi étkezése.Ha csak a reggeli vagy csak a vacsora amiről szó van, akkor igen.
De gondolom hétvégén is csak jó lenne naponta 3x étkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!