Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem illik illetve mennyit illik beleadni az ajándék pénzbe?
Szerintem nem, de a barátod kettőtök nevében adja, ha egyáltalán ő külön ad bele, és nem csak a szüleivel együtt, mint család. A legbiztosabb, ha a barátoddal beszéled ezt meg.
Nem hiszem, hogy elvárná, esetleg ha a hirtelen kiadás megviselné megkér, hogy te is támogasd meg ezt.
Én ilyen esetben nem adtam bele semmit korábban mert nem volt saját keresetem. Most már dolgozunk mind a ketten, az ő nagybátyjának az esküvőjére vagyunk hivatalosak a nyáron. Fele-fele arányban adjuk a pénzt majd a menyasszony táncra.
Mi már együtt lakunk pár éve így szerintem evidens hogy minden közös, tehát ez a fele-fele dolog amit írtam igazából nem látszik meg, mert közös kasszán vagyunk, de az elképzelés szerint osztozunk. :)
23/L, 24/F
A kaja arat mindenkepp adjatok oda
en ugy gondolom fejenkent 10-15 ezer forint minimum
sok eskuvon voltam es akik kevesbe ismertek a part ennyit adtak atlagban fejenkent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!