Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok a menstruációs bugyiról? Borzasztóan vágyölőnek tartjátok?
2021. nov. 3. 12:19
51/122 anonim válasza:
Egyre biztosabb vagyok az újabb és újabb butaságokat olvasva hogy egy férfi szivat minket, egy olyan aki életében nőt közelről még nem látott. Ez a sötétség olyan szintű hogy már fáj.
52/122 A kérdező kommentje:
Picit gondolkozzatok: ha literes flakonnal járok ki a wc-re, az mennyire lesz feltűnő a velem egy szobában lévő 6 kollégamnak...
2021. nov. 3. 13:08
53/122 anonim válasza:
Hát igen! Ha kiderül a munkahelyeden is hogy menstruálsz, akkor a karrierednek is annyi!
54/122 anonim válasza:
Mostanra én is erre tippelek, gondolom belefutott a neten hogy létezik ilyen bugyi és felkavarta. :D
55/122 anonim válasza:
52 Picit gondolkodtunk. Amire jutottunk: ne trollkodj.
Semmit se tudsz a női testről, a menstruációról, a kapcsolatokról, az intimitásról, a gyerekvállalásról... semmiről. Ne incelkedj.
56/122 A kérdező kommentje:
Nem, csak már tapasztaltam egyszer, hogy milyen, ha azért megy tönkre egy alapvetően jó kapcsolat, mert a másik már nem látja benned a nőt,inkább tart lakótársnak vagy barátnak, mint párnak. Rám senki nem panaszkodott még, hogy ne lennék maximálisan odaadó, ne lesném a másik kívánságait.
2021. nov. 3. 13:11
57/122 anonim válasza:
Csak így tovább! Alázatosan, szexin! Hajrá!
58/122 anonim válasza:
De most ezt nem értem. Úgy akarsz vele szexelni, hogy a sz.rrá ázott bugyogódban vagy? Ez esetben tényleg vágyölő, de bármi másban az lenne. Én is szoktam szexelni mensi alatt, de minimum megfürdök előtte. (mondjuk minden szex előtt nálam ez alap...)
Nem értem, 31 évesen hogy tarthat valaki ilyen picsogós szinten.
59/122 A kérdező kommentje:
Nyilván nem hülyék, tudják, hogy menstruálok, de azt nem feltétlenül kötöm az orrukra, hogy mikor. Van egy kolléganőm, aki ilyenkor mindig panaszkodik, hogy mennyire görcsöl, szerintem ehhez nincs közünk, én is szoktam, mégsem jutna eszembe ezzel mindenki előtt sajnáltatni magam.
2021. nov. 3. 13:13
60/122 anonim válasza:
De mi lesz, ha a kollégák meglátják a tampont nálad??? Vagy ha meghallják a celofán zörgését a mosdóban????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!