Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok a menstruációs bugyiról? Borzasztóan vágyölőnek tartjátok?
Mondjuk a pasival is lehetnek bajok ha ne adj isten ennyi miatt kiábrándulna belőled, mert 1 héten mondjuk 5 napig ilyen bugyit hordasz....
A szerelmes férfi mindig szexinek és kívánatosnak látja a párját amíg van érzelem. Teljesen mindegy hogy milyen bugyiban vagy, vagy menstruálsz stb
Az összes többi napon fenn lehet tartani a szenvedélyt a szexi cuccokban ha neked ez kell. Mondjuk ha elmész vendégségbe, vagy ne adj isten kórházba kell lenned vagy bármilyen olyan szituáció áll fenn, hogy idegenek közt vagy, esetleg megláthatnak te akkor is szexi bugyiban és topban alszol mert így szoktad meg?
Na ugye..
Te sem halsz bele ha azokon a bizonyos napokon magadra kapsz egy rövidnadrágot. Biztos nem halsz bele. Legalábbis ha ennyire fontos hogy mit lát és gondol a párod aki nyílván amúgy azt is tudja hogy szarni jársz a wcre és nem rózsa illatút pottyantasz még ha te azt gondolod nem is érzi akkor ne essen nehezedre felkapni egy rövidnadrágot. Minden más csak kifogás
"Igen, a higiénikussága nekem is eléggé megkérdőjelezhető, mindenképp külön mosnám ki, még aznap."
Én használok ilyen bugyit. Kézzel kell kimosni használat után, nem szabad mosógépbe tenni. Pár perc az egész.
"Ott kötelező volt azt a ruhát viselni, amit adtak, a páromnak megtiltottam, hogy bejöjjön"
Ha ez nem trollkodás, akkor komolyan érdemes lenne egy pszichológust felkeresned, ezt nem bántásból írom....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!