Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok a menstruációs bugyiról? Borzasztóan vágyölőnek tartjátok?

Figyelt kérdés

Ha nem hallottatok róla, akkor linkelem, ilyenre gondolok:

[link]

2021. nov. 3. 12:19
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/122 A kérdező kommentje:
Valóban nem az, de az általa kifejlesztett intim tornát nagyon sokan használják. Én sem állítottam, hogy biztosan igaza van, nincs meg hozzá a kompetenciám, hogy ebben állast foglaljak, így a következő nőgyógyászati látogatáskor meg fogom róla kérdezni a nőgyógyászom, ha szerinte sincs semmilyen alapja, javasolja a használatot éjszakára, akkor valószínű venni fogok egyet, ki fogom próbálni.
2021. nov. 3. 14:00
 92/122 anonim ***** válasza:
98%
Jajaj, nehogy megtudja az orvos, hogy menstruálsz!
2021. nov. 3. 14:04
 93/122 A kérdező kommentje:
Ő meg szokta kérdezni az utolsó menstruációm időpontját, szakember, nem összehasonlítható a kolllégáimmal, akiknek ehhez semmi közük nincs.
2021. nov. 3. 14:11
 94/122 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk a pasival is lehetnek bajok ha ne adj isten ennyi miatt kiábrándulna belőled, mert 1 héten mondjuk 5 napig ilyen bugyit hordasz....

A szerelmes férfi mindig szexinek és kívánatosnak látja a párját amíg van érzelem. Teljesen mindegy hogy milyen bugyiban vagy, vagy menstruálsz stb

Az összes többi napon fenn lehet tartani a szenvedélyt a szexi cuccokban ha neked ez kell. Mondjuk ha elmész vendégségbe, vagy ne adj isten kórházba kell lenned vagy bármilyen olyan szituáció áll fenn, hogy idegenek közt vagy, esetleg megláthatnak te akkor is szexi bugyiban és topban alszol mert így szoktad meg?

Na ugye..

Te sem halsz bele ha azokon a bizonyos napokon magadra kapsz egy rövidnadrágot. Biztos nem halsz bele. Legalábbis ha ennyire fontos hogy mit lát és gondol a párod aki nyílván amúgy azt is tudja hogy szarni jársz a wcre és nem rózsa illatút pottyantasz még ha te azt gondolod nem is érzi akkor ne essen nehezedre felkapni egy rövidnadrágot. Minden más csak kifogás

2021. nov. 3. 14:24
 95/122 anonim ***** válasza:
100%

"Igen, a higiénikussága nekem is eléggé megkérdőjelezhető, mindenképp külön mosnám ki, még aznap."

Én használok ilyen bugyit. Kézzel kell kimosni használat után, nem szabad mosógépbe tenni. Pár perc az egész.

2021. nov. 3. 14:35
 96/122 A kérdező kommentje:
Egyszer fordult elő,hogy a mostani kapcsolatomban, hogy kórházban kellett maradjak. Ott kötelező volt azt a ruhát viselni, amit adtak, a páromnak megtiltottam, hogy bejöjjön, csak anyukám látott olyan ramaty állapotban. Egyébként igen, ha barátoknál vagy valamelyikünk szüleinél alszom/alszunk, akkor is bugyiban és topban szoktam aludni.
2021. nov. 3. 14:36
 97/122 A kérdező kommentje:
Végre valaki, akinek van tapasztalata. A kézzel való mosáson kívül mit tapasztaltál a termékkel kapcsolatban? Csak ezt használsz, vagy csak éjszakára használod? Melyik típus van neked, mennyit bír ki gyengébb és erősebb napokon? Van-e szaga a bugyinak,miután megtelt vérrel? Előfordult már, hogy szivárgott belőle a vér? Ha XS/S a méretem, akkor mekkorát rendeljek?
2021. nov. 3. 14:39
 98/122 anonim ***** válasza:
89%

"Ott kötelező volt azt a ruhát viselni, amit adtak, a páromnak megtiltottam, hogy bejöjjön"

Ha ez nem trollkodás, akkor komolyan érdemes lenne egy pszichológust felkeresned, ezt nem bántásból írom....

2021. nov. 3. 14:45
 99/122 A kérdező kommentje:
Semmi trollkodás nincs benne, nem szerettem volna, hogy ennyire kiszolgáltatott helyzetben lásson. Természetesen telefonon beszélgettem vele is, illetve chaten is.
2021. nov. 3. 14:48
 100/122 anonim ***** válasza:
98%
Ez tisztára olyan mint a szexkapcsolatos kérdés. Ugyanolyan hodkóros, értetlenkedő szövegei vannak annak is.
2021. nov. 3. 14:50
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!