Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok a menstruációs bugyiról? Borzasztóan vágyölőnek tartjátok?
2021. nov. 3. 12:19
61/122 A kérdező kommentje:
Szex előtt és után mindig van fürdés, ha menstruálok, ha nem. Ha nagyon erős görcseim vannak, akkor nem szoktunk szexelni, ha már valamelyest csillapodtak, akkor soft tampont szoktam felrakni, úgy szexelünk.
2021. nov. 3. 13:15
62/122 anonim válasza:
Jó, tuti hogy kamu. Mi köze egy premier plánból felvett szülésnek egy menstruációhoz (vagy egy átázott bugyihoz). Ég és föld a kettő látványra, utóbbinál maximum egy vérfoltos bugyit vagy lepedőd lát. Munkahelyen meg a kutyát nem érdekli, hogy amikor kimész a mosdóba mi van a táskádban. Férfiak közt dolgozok irodán, sose kérdezték meg, minek viszem a táskámat/neszeszeremet 🤷🏼♀️. Gondolom tudják, de pont nem érdekel senkit
63/122 anonim válasza:
Mensi idején nem szoktam szexelni, igy mindegy is, mi van rajtam. Egyik párom sem igényelte különösebben olyankor. Úgyértem, kibírjuk valahogy azt a pár napot. Amúgy felesleges ilyen ronda alsónemű. Én sima franciabugyit meg normál bugyit is hordok olyankor, lényeg, hogy a középső része szélesebb legyen és jól passzoljon combnál, akkor nincs baleset és nem is ormótlan, felesleges amúgy, hogy felérfen a derék része a mellemig .
64/122 anonim válasza:
Tamponnal szexelni? Hogyne. :D
65/122 A kérdező kommentje:
Nincs sok köze a kettőnek egymáshoz, nem én hoztam fel a szülést, csak válaszoltam egy kommentre, amiben felmerült (mondjuk talán annyiban van, hogy mindkettő vérzéssel jár). Sosem szoktam a táskámat vinni wc-re, általában a zsebemben van egy tampon és zsebkendő ilyen esetekre,elég feltűnő lenne, ha egy hónapban csak 4-5 napon viszem a táskamat magammal, máskor meg nem.
2021. nov. 3. 13:21
66/122 A kérdező kommentje:
A soft tampon erre van,rendessel sosem tenném,mert az nem erre való. Nézz utána,ne engem hülyézz le.
2021. nov. 3. 13:22
67/122 anonim válasza:
Mi van, ha meglátják a kollégák hogy a táskádban turkálsz és valamit a zsebedbe raksz, mielőtt kimész a mosdóba?? Kockázatos, még a végén rájönnek!!
68/122 anonim válasza:
Felveszel egy rövidnadrágot a bugyir mikor menstruálsz
Ennyire egyszerű
Gondolom nem hagy el ha véletlenül rövidnadrágban mersz aludni mellette 5 napig 🤦♀️
69/122 anonim válasza:
Kicsit mintha embert öltél volna és a nyomokat akarnád titkolni :DDDDDDDDD Annyira szánalmas.
70/122 anonim válasza:
#64 van szextampon, gondolom azt is most találta a google-ban 😆 Tényleg Soft tampon a neve a terméknek, de aki ismeri és használja az csak szextamponnak hívja. Ilyen kis puha szivacs, zsinór nélkül. Sose használnám. Nem akarnék két ujjal kotorászni utána és kivarázsolni valahogy (hosszú a körmöm is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!