Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok a menstruációs bugyiról? Borzasztóan vágyölőnek tartjátok?
2021. nov. 3. 12:19
21/122 anonim válasza:
Nem bunkó vagy, hanem egy tinilány felnőtt testben. A kapcsolatod meg nevetséges. Nem a bugyin múlik. Nem érdekel a vonalkód, az se érdekelt, hogy betegen összefosta a mosdót, segítettem neki rendbe jönni. Mert a társam, mert felnőttek vagyunk és mert az élet nem egy királylányregény. Ő meg tampont és betétet is vesz nekem, tartotta a hánytálat, amikor szültem és jéé, működik.
22/122 anonim válasza:
Ha amúgy tampont használsz, miért nem próbálod ki az intimkelyhet? Messze jobb és kényelmesebb az összes alternatívánál. Egy kis testismeretet igényel, hogy elsőre is kiválaszd a megfelelőt (pl. méhszáj magassága), viszont onnantól kezdve aztán pucéran is sétafikálhatsz, senki nem fog látni semmit.
23/122 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy menstruálok, azt is, hogy mikor, ismétlem együtt élünk. De mondjuk eszembe nem jutna előtte cserélni tampont vagy a véres tampont mutogatni neki. Nem a menstruációtól undorodik meg, hanem ettől a bugyitól, az esetlegesen kifolyó vértől, szagoktól. Tamponból kitapasztaltam már, hogy mekkora, melyik napon, meddig elég.
2021. nov. 3. 12:43
24/122 anonim válasza:
"Nem a menstruációtól undorodik meg, hanem ettől a bugyitól, az esetlegesen kifolyó vértől, szagoktól."
Ha tudod, hogy undorodik ettől a bugyitól, akkor miért pont ezt akarod megvenni? :D
Ha undorodik egy kis vértől, akkor továbbra is azt tudom mondani, hogy 30 fölött ideje lenne felnőni...
26/122 A kérdező kommentje:
Néztem azt is, de nem tartom praktikusnak, higiénikusnak, hogy mások előtt öblítsem ki a munkahelyemen a kelyhet (nekem nem bírna ki 10-11 órát, nagyon erős a menzeszem). Akkor már inkább ez a bugyi, amit otthon ki tudok mosni azonnal. Mondjuk ezt is inkább csak itthoni, éjszakai használatra venném.
2021. nov. 3. 12:46
27/122 anonim válasza:
Hát elég nyápic pasid van. A jó katona vérben is harcol.
28/122 anonim válasza:
Azt tudja, hogy szoktál szarni? Reggel kiszaladsz fogat mosni, mielőtt az úr felkel?
29/122 anonim válasza:
Nehogy meglásson egy tampont! Akkor még el is költözik! :DDDDDD
30/122 anonim válasza:
"mások előtt öblítsem ki a munkahelyemen a kelyhet"
Te jó ég, miért kellene mások előtt??? :D
Amúgy a munkahelyeden is alszol, vagy ez miért befolyásol abban, hogy éjszakára mit használj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!