Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok a menstruációs bugyiról? Borzasztóan vágyölőnek tartjátok?

Figyelt kérdés

Ha nem hallottatok róla, akkor linkelem, ilyenre gondolok:

[link]

2021. nov. 3. 12:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/122 anonim ***** válasza:
98%

31 éves nő 😆

Eddig miben látott olyankor? Sima bugyi, láthatóan benne a betéttel? Az nem volt probléma, csak ez?

2021. nov. 3. 12:34
 12/122 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezen múlik a szexuális életetek, akkor annak nem a bugyi volt az oka.

30 felett ennyire sötétben élni, őszintén félelmetes.

2021. nov. 3. 12:35
 13/122 A kérdező kommentje:
Tampont használok éjszakára is, betétet egyszerűen nem tudom elviselni.
2021. nov. 3. 12:35
 14/122 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem egy bugyitól jön meg vagy megy el az ember kedve a szex hez.

Legalábbis nálam. Illetve a menstruáció sem akkora probléma szerintem. (Persze embere válogatja)

Bugyinál maradva valóban nem ez a legesztétikusabb darab. Azt azért hozzá tenném hogy nem áll mindegyik darab mindenkinek jól. Sem fazonban sem formában. Tehát egy darab textilről nem igazán eldönthető önmagában hogy jó -e vagy sem.

Nekem a normál és a Francia verzió szokott tetszeni a legjobban.

2021. nov. 3. 12:36
 15/122 anonim ***** válasza:
97%
Ha a betétet nem bírod elviselni, akkor a bugyit, amibe belemegy a vér és minden más hogyan fogod kezelni?
2021. nov. 3. 12:37
 16/122 A kérdező kommentje:
Most bunkó leszek, de ha a férjetek/párotok gatyáján látnátok vonakódot, akkor kötve hiszem, hogy nem menne el a kedvetek tőle, ugyanolyan szemmel néznétek rá. A férfia szemében a vér szerintem legalább ennyire undorító.
 17/122 anonim ***** válasza:
98%
Nagyon mély kapcsolat lehet, ha attól félsz megundorodik tőled mert menstruálsz 🤣 a tini unokahúgom érettebb nálad, te 31 éves nő.
 18/122 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ezért írtam, hogy tennék egy próbát, ez mégsem egy sima betét, hanem egy bugyi.
2021. nov. 3. 12:39
 19/122 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező, szerinted a betét vagy a tampon vágykeltő, vagy mi? :D

Ezek a termékek nem erre valóak. Ha szerinted ettől tönkremenne a kapcsolatotok, akkor nem vagytok felnőttek, bármi is a születési dátumotok.

A magánvéleményem, hogy ez a velvet típus nem a legszebb, a márkának vannak dekoratívabb alsóneműi is.

Amúgy az alsógatyába besz*rni igénytelenség, menstruálni nem. (Reagálva a 16-os megjegyzésedre)

2021. nov. 3. 12:40
 20/122 anonim ***** válasza:
98%

Már megint. Nem, a férfi szar a női szarral egyenlő. A vér nem szar.

Azt tudod kontrollálni, hogy kitöröld a valagad, azt nem, hogy álmodban folyik belőled a vér.

2021. nov. 3. 12:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!