Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok a menstruációs bugyiról? Borzasztóan vágyölőnek tartjátok?
"Nálunk is vannak az irodában férfiak is,attól,hogy nem szólnak semmit, az nem jelenti azt, hogy nem gondolnak semmit magukban erről."
Juj mit gondolhatnak magukban: "hát a Mancika is menstruál, hova lesz így ez a világ?" Követelem minden férfi nevében, hogy a nők hagyják végre abba ezt a gusztustalan összevissza menstruálást, mert minden kan megundorodik tőlük!!!4!44
Nem trollkodom,teljesen normálisan feltettem egy kérdést, amire a legtöbb embernek nem sikerült normálisan válaszolni, helyette engem támadnak.
Nincs semmilyen mentális betegségem,de örülök, hogy a 10 millió pszichiáter országa vagyunk, ahol mindenki távdiagnózist állít fel.
Igen, a higiénikussága nekem is eléggé megkérdőjelezhető, mindenképp külön mosnám ki, még aznap.
Pasi vagy, de abból is az incel féle. Nincs normális ember, se férfi se nő akiben ennyi frusztráció és gátlás lenne teljesen természetes dolgokkal kapcsolatban. Ezek egy incel pasi téveszméi. Senki más nem hiszi azt rajtatok kívül hogy mindig instafilteres, testi funkciók nélküli nők léteznek.
Nő az életben nem picsogna így hogy jajj megtudják a kollégáim hogy menstruálok, vajon mit gondolhatnak. Meg hogy meglát a pasim egy nagyobb bugyiban azokon a napokon. Agyrém.
"olvastam róla, hogy nem tesz túl jót a hüvelyizmoknak"
OMG, a tamponról meg azt olvastam hogy csak ribik használják, meg sokan belehalnak. (Mármint ezeket TÉNYLEG olvastam róla.)
Miért kell minden baromságot elhinni ami a neten kering? :D
Az biztos, hogy nem vagy te még 30. Vagy férfi vagy, vagy valami kamasz aki nemrég óta menstruál és még stresszel rajta...
Odáig jutottam, hogy a hölgy nem nőgyógyász. Innentől kezdve nem különösebben érdekel hogy mit hisz a hüvelyről, nem szakember.
Továbbra is tartom, hogy vagy kamasz vagy, vagy férfi. Vagy mindkettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!