Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok a menstruációs bugyiról? Borzasztóan vágyölőnek tartjátok?

Figyelt kérdés

Ha nem hallottatok róla, akkor linkelem, ilyenre gondolok:

[link]

2021. nov. 3. 12:19
 81/122 anonim ***** válasza:
99%

"Nálunk is vannak az irodában férfiak is,attól,hogy nem szólnak semmit, az nem jelenti azt, hogy nem gondolnak semmit magukban erről."

Juj mit gondolhatnak magukban: "hát a Mancika is menstruál, hova lesz így ez a világ?" Követelem minden férfi nevében, hogy a nők hagyják végre abba ezt a gusztustalan összevissza menstruálást, mert minden kan megundorodik tőlük!!!4!44

2021. nov. 3. 13:39
 82/122 A kérdező kommentje:

Nem trollkodom,teljesen normálisan feltettem egy kérdést, amire a legtöbb embernek nem sikerült normálisan válaszolni, helyette engem támadnak.

Nincs semmilyen mentális betegségem,de örülök, hogy a 10 millió pszichiáter országa vagyunk, ahol mindenki távdiagnózist állít fel.

Igen, a higiénikussága nekem is eléggé megkérdőjelezhető, mindenképp külön mosnám ki, még aznap.

2021. nov. 3. 13:40
 83/122 anonim ***** válasza:
94%

Pasi vagy, de abból is az incel féle. Nincs normális ember, se férfi se nő akiben ennyi frusztráció és gátlás lenne teljesen természetes dolgokkal kapcsolatban. Ezek egy incel pasi téveszméi. Senki más nem hiszi azt rajtatok kívül hogy mindig instafilteres, testi funkciók nélküli nők léteznek.

Nő az életben nem picsogna így hogy jajj megtudják a kollégáim hogy menstruálok, vajon mit gondolhatnak. Meg hogy meglát a pasim egy nagyobb bugyiban azokon a napokon. Agyrém.

2021. nov. 3. 13:41
 84/122 anonim ***** válasza:
100%

"olvastam róla, hogy nem tesz túl jót a hüvelyizmoknak"

OMG, a tamponról meg azt olvastam hogy csak ribik használják, meg sokan belehalnak. (Mármint ezeket TÉNYLEG olvastam róla.)

Miért kell minden baromságot elhinni ami a neten kering? :D

Az biztos, hogy nem vagy te még 30. Vagy férfi vagy, vagy valami kamasz aki nemrég óta menstruál és még stresszel rajta...

2021. nov. 3. 13:43
 85/122 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk egyformák, ha tehetném elállítattnám a menstruációmat, mert engem bizony zavar, de a hormonális működésembe nem avatkozok bele, mert több hátránnyal járna a későbbiekben, mint előnnyel. És igen, szeretném, hogy a párom mindig kívánatosnak lásson, annyira vágyjon rám, mint a legelső találkozásunkkor. Ha emiatt nem vagyok tipikus nő, akkor annak csak örülök.
2021. nov. 3. 13:45
 86/122 anonim ***** válasza:
100%
Én mensi idején zsebes nacit hordok. a zsebben elfér tampon, betét. Bármikor be tudom csempészni a betétet tampont a. táskámbol zsebembe, senki sem figyeli. De amugy sem foglalkoznak vele. Volt már, hogy haza készülödés közben siettem és sminket, egy csomag tampont ottfelejtettem a fiukkal közös mosdoban, senkit nem érdekelt, de ha érdekelné, akkor sem foglalkozom vele. Természetes dolog . Szerintem nem kell aggodnod ilyesmik miatt.
2021. nov. 3. 13:47
 87/122 A kérdező kommentje:
Olvasd el Kriston Andrea véleményét a kehelyhasználatról. Ne vekem vitatkozz, ha nem értesz egyet a fenti állítással,hanem vele.
2021. nov. 3. 13:48
 88/122 anonim ***** válasza:
98%
Hát nem vagy tipikus nő. Kb. egy 16 éves fiúnak tűnsz. Tényleg nem mindennapi! :)
2021. nov. 3. 13:50
 89/122 anonim ***** válasza:
100%
Mit gondolnának? Felnőtt férfiak, biztos hallottak már ilyet, hogy valakinek megjön. Nem a középkorban élünk, hogy valami természetfeletti vagy hatalmas titok legyen, tisztában vannak vele, hogy egy nő menstruál. Kb annyira izgatja őket a téma, mint amikor pisilni megyek ki, azon sem gondolkoznak, hogy jujj most kiment és pisil, hát még ilyet. Ha meg gondolnak is valamit (kétlem, baromira nem izgatja szerintem őket az én vérzésem) akkor is mi van? Sose téma, nem bánnak velem másképp, akkor meg mit izgasson
2021. nov. 3. 13:52
 90/122 anonim ***** válasza:
98%

Odáig jutottam, hogy a hölgy nem nőgyógyász. Innentől kezdve nem különösebben érdekel hogy mit hisz a hüvelyről, nem szakember.

Továbbra is tartom, hogy vagy kamasz vagy, vagy férfi. Vagy mindkettő.

2021. nov. 3. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!