Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondoltok a menstruációs bugyiról? Borzasztóan vágyölőnek tartjátok?
"A legtöbb kapcsolat azért megy tönkre, mert a másikat már nem találják elég kívánatosnak. "
Szerintem nem, szerintem a szr kommunikáció miatt megy tönkre. Meg az intimitás hiánya miatt. Arra ez is tökéletes példa. Ha n em engeded közelebb, nem fejlődik a kapcsolat. Marad a márc és a kirakat. Nem azzal teszel meg mindent, hogy természetellenesen viselkedsz, hanem azzal, ha bizalom alakul ki köztetek, ami TÖBB, mint a szex.
A példádnál maradva, szerintem "zavaróbb"* egy ronda póló, mint egy ronda ALSÓNEMŰ, ami más ruha ALATT van és úgyse látszik.
*: értsd, egyik se zavaró konkrétan és nem, nem jelenti a kapcsolat végét. :D
nem azzal fogod megolni a vagyat, hogy havi 5 nap az atlagnal egy kicsit tobbet takaro, de amugy igenyes, normalisan kinezo bugyi van rajtad. ha ennyitol elmulik a vagy es a kapcsolat rovasara megy, akkor az a kapcsolat annyit is ert, nem kar erte. engem melegitoben, kocos hajjal es smink nelkul is megkivan a pasim, de biztos velem van a baj, hogy nincs ilyen brutal megfelelesi kenyszerem fele, hogy nehogy egy mp-re is elmuljon a ‘vagy’…
oszinten, sajnallak kerdezo, mert ezt a mentalitast, a komplexust, a koros megfelelesi kenyszert valahol, valakik elultettek benned, beledtaplalata a kornyezteed es ugy szocializalodtal, hogy a pasinak te 24/24 szexualis targy vagy es nem okozhatsz csalodast. javasolnek egy jo pszichológust ennek kikezelesere, viccen kivul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!