Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak, mit gondoltok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mit gondoltok a menstruációs bugyiról? Borzasztóan vágyölőnek tartjátok?

Figyelt kérdés

Ha nem hallottatok róla, akkor linkelem, ilyenre gondolok:

[link]

2021. nov. 3. 12:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/122 A kérdező kommentje:
Nem szoktam az orra alá pukizni, ahogy nagywc után is szellőztetek, alatta meg megy az elszívó és be is fújok, de nagyon eltértünk már a tárgytól. Képzeld el látott már számtalanszor tampont, de még használat előtt,nem véresen, de ha ti mutogatjátok a párotoknak, kakor egészségetekre.
2021. nov. 3. 12:50
 32/122 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha annyira erős a vérzésed, a bugyi sem fogja kibírni csere nélkül. Amúgy jó eséllyel egy nagy kehely kibírja, ráadásul a komformérzetnek is odaver. Másrészt, ha mégsem, sokan úgy csinálják, hogy visznek egy flakon vizet, és a vécé fölött leöblítik. Meg ilyen fertőtlenítő fújóka is van, öblítés, lefújod és mehet is vissza.
2021. nov. 3. 12:51
 33/122 anonim ***** válasza:
100%

persze, mert egy nonek 24/24 falatnyi csipketangaban, full sminkben es szuk cuccokban kell a pasija elott vonaglani, nehogy a pasikanak emenjen tole a kedve.

oszinten szanom azokat a felnott embereket, akiknek ennyire gyerekes es kulsosegeken alapulo kapcsolatuk van, hogy egy atlagnal kicsit tobbet takaro bugyit se mernek a pasijuk elott felvenni, nehogy ‘ramenjen a kapcsolat’. ez mar nalam a vicc kategoria. ti minek vagytok egyutt, ha ennyi se fer bele?!

2021. nov. 3. 12:52
 34/122 anonim ***** válasza:
100%
Felnőtt emberek ezektől a dolgoktól nem félnek ennyire. Pszichológussal beszélgettél már arról, hogy miért tartasz ekkora távolságot?
 35/122 A kérdező kommentje:
Nem, de kb. 5-6 óra után biztos cserélni kellene, és olyan tolalett van, hogy egy helyiségből nyílik 5 wc, 2 közös mosdókagylóval, tehát nem tudom kizárni a többieket onnan, ameddig én mosom a kelyhemet.
 36/122 anonim ***** válasza:
100%

Szülés után 3 hétig felnőtt pelenkában aludtam, ahhoz képest ez egy szexi fehérnemű :D

Nagyon gyerekesnek tartom, ahogy a kapcsolatotokról mesélsz, és nagyon sajnállak. Nehéz lehet így élni.

2021. nov. 3. 12:53
 37/122 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én még mindig nem értelek. Miért nem otthon alszol? Vagy a munkahelyeden laktok együtt a pároddal? Vagy mi a probléma? Munkába használj tampont, otthonra meg kelyhet - bár egy megfelelő kehely simán kibír több órát is. Amúgy nyilván nem a közös mosdókagylónál kell öblögetni, hanem a zárható wc-fülkében, olyan csak van....
2021. nov. 3. 12:55
 38/122 A kérdező kommentje:

Nem vonaglok előtte mindig a legszexibb fehérneműben, de a vágyat fenn kell tartani, amiért a tőlem telhetőt megteszek. A legtöbb kapcsolat azért megy tönkre, mert a másikat már nem találják elég kívánatosnak. De példának okáért van egy olyan felsőm, ami szerinte csúnya,de nekem meg tetszik, ettől még hordom, ezen nem fog múlni még semmi.

Nem fogok szülni, undorítónak

tartom a szülést, valószínűleg örökbe fogunk fogadni.

2021. nov. 3. 12:57
 39/122 anonim ***** válasza:
100%

Nem a mosdókagylónál kell öblíteni, hanem a wcben. Beviszel egy fél literes üvegben vizet és átmosod.

Belőlem a férjem látta kibújni a lányunkat is mégsem ment el tőlem a kedve. Nagyon gáz, hogy ilyen tabuként kezeled ez a teljesen természetes dolgot.

2021. nov. 3. 12:58
 40/122 anonim ***** válasza:
83%
Undorító, de miért is?
2021. nov. 3. 12:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!