Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés után a főzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után a főzést hogyan osztottátok fel? Mennyire várhatom el a páromtól hogy fele-fele arányban ő főzzön, ha amúgy nem szeret főzni?

Figyelt kérdés

Ő inkább más házimunkákat csinálna én viszont szeretném ha a főzésből is kivenné a részét, elég nehezen jutunk megoldásra ebben a kérdésben. Rendelni szoktunk néha, de ilyen gyakran azért nem fér bele sajnos.

Másoknál hogyan működik ez?

24n

2021. szept. 22. 15:07
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
40: persze hogy az, pl milyen finom köret a fokhagymás brokkoli amikor 3 deci viz fel húsleves kocka sok fokhagyma preselve pár csepp szojaszosz és keményítővel ez a le besuritve majd a 3 percet főtt brokkolit nyakon öntve már kész is egy isteni körét. :) Hát ezert rendes ember nem főz 3 órán át egy levest :)
2021. szept. 25. 04:25
 42/47 anonim ***** válasza:
30%

Mindig én főzök reggel 9kor mikor felkelek. Párom dolgozik, ezért nem tudna

Engem nem zavar :)

2021. szept. 25. 18:35
 43/47 anonim ***** válasza:
30%
24 L
2021. szept. 25. 18:36
 44/47 anonim ***** válasza:
83%

Én főzök nőként, külön mindkettőnkre, mert én betegség miatt szigorú diétán élek. Szeretem csinálni, nekem nem teher. Viszont vásárolni rühellek, mindig utáltam, így azt a férjem intézi, már az összeköltözés óta, munka után. Postára is ő szokott menni befizetni a csekkeket.

Így mindkettőnknek jó. Minden más házimunkát mindketten csinálunk, egész pontosan felváltva, heti váltásban. Ennyi.

2021. szept. 25. 20:21
 45/47 anonim ***** válasza:
100%
32 . Rendelni lehet persze, csak nem mindenkinek van arra pénze.
2021. szept. 25. 20:36
 46/47 anonim ***** válasza:
41%

45: oké de erre javasoltam a tulorat a munkahelyen.

Lazán kijön belőle és jobb mint erőltetni a főzést. Nálunk én főzök, a párom is szokott de max rántott hús , és 1-2 apróság megy neki, a leveseket mar csak sok eros postával tudom megenni mert nem tul jó. Tehat jobb és olcsóbb ha én főzök ellenben a rendelés se sokkal drágább, tekintve ha ki kell dobni az ételt amit csinál

2021. szept. 26. 05:19
 47/47 anonim ***** válasza:
100%

46. Túlóra? Nálunk ilyen lehetőség egyáltalán nincs. Fix munkaidő van, utána edzeni megyek, aztán haza és kb hulla vagyok. Heti párszor főzök nagyobb adagot mindkettőnknek és ennyi.

A férjeméknél néha van túlóra, de az se állandó, most csak az előválasztás miatt volt 5-6 alkakommal túlórája, mióta újraindult a rendes munka a korlátozások feloldása után. De alapvetően náluk sem jellemző. Eleve napi 10 órában dolgozik, hova dolgozzon még? Azért emberek vagyunk, nem robotok.

2021. szept. 26. 17:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!