Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés után a főzést hogyan osztottátok fel? Mennyire várhatom el a páromtól hogy fele-fele arányban ő főzzön, ha amúgy nem szeret főzni?
Ő inkább más házimunkákat csinálna én viszont szeretném ha a főzésből is kivenné a részét, elég nehezen jutunk megoldásra ebben a kérdésben. Rendelni szoktunk néha, de ilyen gyakran azért nem fér bele sajnos.
Másoknál hogyan működik ez?
24n
Mindig én főzök reggel 9kor mikor felkelek. Párom dolgozik, ezért nem tudna
Engem nem zavar :)
Én főzök nőként, külön mindkettőnkre, mert én betegség miatt szigorú diétán élek. Szeretem csinálni, nekem nem teher. Viszont vásárolni rühellek, mindig utáltam, így azt a férjem intézi, már az összeköltözés óta, munka után. Postára is ő szokott menni befizetni a csekkeket.
Így mindkettőnknek jó. Minden más házimunkát mindketten csinálunk, egész pontosan felváltva, heti váltásban. Ennyi.
45: oké de erre javasoltam a tulorat a munkahelyen.
Lazán kijön belőle és jobb mint erőltetni a főzést. Nálunk én főzök, a párom is szokott de max rántott hús , és 1-2 apróság megy neki, a leveseket mar csak sok eros postával tudom megenni mert nem tul jó. Tehat jobb és olcsóbb ha én főzök ellenben a rendelés se sokkal drágább, tekintve ha ki kell dobni az ételt amit csinál
46. Túlóra? Nálunk ilyen lehetőség egyáltalán nincs. Fix munkaidő van, utána edzeni megyek, aztán haza és kb hulla vagyok. Heti párszor főzök nagyobb adagot mindkettőnknek és ennyi.
A férjeméknél néha van túlóra, de az se állandó, most csak az előválasztás miatt volt 5-6 alkakommal túlórája, mióta újraindult a rendes munka a korlátozások feloldása után. De alapvetően náluk sem jellemző. Eleve napi 10 órában dolgozik, hova dolgozzon még? Azért emberek vagyunk, nem robotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!