Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónap után felajánlja az összeköltözést? Ti hogyan fogadnátok?
Te jól fogsz járni. Azt viszont nem értem, hogy neki ez miért nem jelent problémát. Tulajdonjogot nem szerez, de belerak nem kevés pénzt, ha szakítotok, akkor megszívja.
3 hónap után ez a feltétlen bizalom nagyon korai. Mi elől menekül?
Valóban gyanús a sztori, mert az ingatlan a tied, ha jól ertem 100%-ban.
Ha ő beletesz milliókat és esetleg szakítotok akkor ő fog onnan elköltözni, neki ez miert jó?
Mert oké ha vesz egy mosógépet, azt elviheti, na de pl nyílászárót, lefestett falat, radiátort, vízvezetéket stb nem visz el. Tehat tök sokat bukik rajta.
Én ilyesmibe nem igen mennék bele, de nyomozz.
Nekem is nagyon gyanús. Főleg 3 hónap után ezt felajánlani.
Még mindenképpen várj ezzel és ha mégis úgy döntenétek, tessék mindent lepapirozni, minden számlát,blokkot megtartani!
Bár én a helyedben max. ingó dolgokba engedném, hogy beszálljon, azokat ahogy az előttem szólok is írták, egy esetleges későbbi szakítás során elviheti.
Igen, csakhogy nem az ingó dolgok azok amik nagy értéket képviselnek. Itt a hozzáépités, a tetőcsere, az új vezetékek. Teljes belső burkolás.
Pont az előbb beszéltünk megint erről, hogy én ezt nem szeretném, mert félek hogy egyszer vita forrás lesz, és nagyon korainak találom, hogy ekkora összeggel járuljon hozzá.
Szerinte nem korai, azzal érvelt hogy bízik bennem, és had költse a pénzét arra amire ő gondolja. És ha szeretnék vele összeköltözni csináljuk, ő meg a saját házát kiadja majd albérletbe, ami visszahozza azt amit beletett. De mi albérletbe ne menjünk, mert az megint csak pénzkidobás.Nekem ez még így is nagyon fura.
Az èrvei mondjuk logikusak, persze 3 hónap után korai.
Meg ha milliókról beszèlülnk, akkor nyilván szerez benne nèmi tulajdonjogot, vagy lepapírozzátok, hogy ennyit tett bele, ès szakítás esetèn ezzel tartozol. Legalábbis normális ember milliókat csak úgy nem tol bele a másik ingatlanába. Lehet ő is így gondolta, csak mèlyebben nem mentetek bele.
Múltkor volt egy kérdésem, hogy miért költöznek össze a párok már 2-3 hónap után, ott nekem mindenki azt magyarázta, hogy azért, mert ez a normális. Érdekes. :D
Mindenesetre szerintem is korai.
#9, Itt nem az összeköltözès ami igazán korai, hanem az, hogy máris milliókkal szállna bele a kèrdező házába. Azèrt a pènzügyek komoly dolgok, nem lehet csak úgy elhamarkodottan dönteni.
Az teljesen más szitu lenne, ha albèrletbe mennènek, vagy egyből össze tudnának költözni valamrlyiküknèl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!