Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 3 hónap után felajánlja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hónap után felajánlja az összeköltözést? Ti hogyan fogadnátok?

Figyelt kérdés
Van egy picike ingatlanom, amit teljesen fel kell újitani. Plusz bővítés. Nekem erre most teljes keretem nincs, mert elment a megvásárlására, és úgy voltam hogy majd szépen apránként megcsináltatom. 3 hónapja vagyok a mostani párommal, aki felhozta hogy mi lenne ha megcsinálnánk és összeköltöznénk. Az anyagiakba ő is beszállna. De nem százezrekről hanem itt milliókról van szó. Jól esett hogy felajánlja mert ezek szerint komolyan gondolja ő is velem. De nem tudom hogy ezt most elfogadjam e vagy sem.
2021. szept. 21. 19:23
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is nagyon rámenős érzetem van. 3 hónap után túl gyors ilyen pénzügyi döntéseket hozni, közös vállalkozásban gondolkozni, stb.

Azért járj nyitott szemmel. Remélhetőleg tényleg csak a rózsaszín köd szól belőle.

2021. szept. 26. 21:48
 22/22 A kérdező kommentje:

Odafigyelek persze.

Már most találtunk albérletet is, jövőhéten költözik fel, tőlem 20 km re. Így azért sűrűbben fogunk találkozni is, és jobban megismerjük egymást. Megbeszéltük hogy nem kapkodunk el semmit, azt is hogyha a pénzt nem is fogadom el, akkor annyiban had segítsen hogy megcsinálják ők a felújítást családi és baráti körrel, mert neki majdnem minden folyamathoz van szakember a rokoni körében. Végülis erre azt mondtam , hogy ez azért elfogadható segítség, és mivel sokukat ismerem is, így ha nekik ez nem okoz nagy gondot, akkor ezt elfogadom.

2021. szept. 27. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!