Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hónap után felajánlja az összeköltözést? Ti hogyan fogadnátok?
Mi is 3 hónap után költöztünk össze, szintén messze laktunk egymástól. De albérletbe. Más házára milliókat költeni... hosszabb kapcsolatban is erősen kockázatos és ha kenyértörésre kerülne a sor, elég bonyolulttá teszi a dolgot.
Albérletbe miért nem akar? Ha ő kiadja sajátját és béreltek, tiéd meg elkészül amikor elkészül, akkor összeköltözés és jobb melóhely is megoldva.
Ma délután találkozunk akkor kicsit leülök vele erről beszélni. Albérletbe nem szeretne, mert az szerinte csak pénzkidobás, és miért fizessünk másnak, ha tudnánk azt a pénzt jobb dologra fordítani.
Most olyan patt helyzetben érzem magam. Már most mondta azt is hogyha ide költözik egy vállalkozást is szeretne velem indítani, amiben tudnám viszonozni a segítséget, mert a papírmunka adminisztráció tőle távol áll, én viszont ezekben otthonosan mozgom. Kérdeztem tőle azt is hogy a teljes egész ottani életét felszámolná e , csak azért hogy velem legyen, és kapásból rávágta hogy igen, mert az irántan érzett érzelmei erősebbek mint ott bármi.
Délután azért felhozom megint neki az albi témát is, és hogy félek attól hogy ha elfogadom abból én rosszul fogok kijönni, mert nagyon szeretem és nem szeretném ha emiatt romlana meg a kapcsolatunk.
Kiváncsi leszek mit mond rá.
3 hónap ismeretség után, úgy hogy nem ismertük előtte egymást/nem voltunk ezt megelőzően barátok, ráadásul több 10/100 km-re, ha ilyenekkel jönne, bevallom őszintén én menekülnék. Nem is igazán ismeri ilyenkor még a másikat az ember.
Én biztos hagyatkoznék a racionalitás mellett a megérzéseimre és ahogyan leírtad, Benned is megszólalt a vészcsengő.
Közös vállalkozás és beletenne a saját tulajdonú ingatlanodba pénzt 3 hónap után...számomra nagyon gyanús.
"...kapásból rávágta hogy igen, mert az irántan érzett érzelmei erősebbek mint ott bármi."
Nem akarok a szerelem ellen szólni vagy ilyesmi de ezekkel a színpadias kijelentésekkel szerintem nagyon kell vigyázni és erősen fenntartásokkal kezelni.
Nem mondom hogy nem lehet szerelmes, de általában aki ilyen nagyokat mond, annak vaj van a füle mögött.
En mennek bele egyikbe sem.
Átbeszéltük újra a dolgot. Mondtam neki hogy most alapból jönnek a rossz idők , úgyhogy nem tanácsos most elkezdeni, ha kezdünk is csak tavasszal lehetne. Így mondta hogy nézzek körbe albérlet ügyben errefelé, mert Ő akkor közelebb költözik. Munka miatt lehetőség neki itt úgyis több van, és többet tudunk együtt lenni, jobban megismerjük egymást.
Felhoztam azt hogyha esetleg be is segít akkor azt mindenképpen papírozzuk le, hogy senki ne jöjjön ki rosszul. Ő erre viccesen azt válaszolta hogy lepapirozhatjuk azt hogy neki semmilyen követelése nem lesz felém. De reméli hogy ha eljön a tavasz és addig eltelik még fél év akkor el fogom hinni, hogy ő tényleg segíteni szeretne, és hogy ő velem hosszú távra szeretne tervezni, ha meg esetleg mégis közbejön valami, akkor tudja hogy úgyis azon leszek hogy visszaadjam neki a pénzt, és nem fogok elbújni ez elől.
Rákérdeztem erre a közös vállalkozásra is, mondta hogy csak akkor ha szeretném, nem erőszakolja rám, és lehet kicsit előre szaladt a dolgokkal, de most mellettem nagyon motiváltnak érzi magát, és sokkal könnyebben tud tervezni és megvalósítani dolgokat, és hogy egyikünk sem jönne ki rosszul, mert olyan emberrel csinálná akiben megbízik, nekem szintén plusz jövedelmet jelentene, de bármikor mondhatom azt hogy nem akarom csinálni és akkor keres mást.
Most így fél évet nyertem még, addig meg talán kiismerjük egymást annyira hogy lássuk hányadán is állunk.
Ne menj bele. Ha beleteszi a sok pénzt, majd aztán esetleg szakítotok, még akár be is perelhet hogy visszaszerezze a pénzét, járkálhatsz bíróságra. Hisz sokat áldozott rá, de cserébe nem kap se tulajdonrészt, se haszonélvezeti jogot, se semmit. ( Ne is irass rá semmit).
Csak a saját pénzedet használd felújításra, ha jót akarsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!