Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Összeköltözés után a főzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után a főzést hogyan osztottátok fel? Mennyire várhatom el a páromtól hogy fele-fele arányban ő főzzön, ha amúgy nem szeret főzni?

Figyelt kérdés

Ő inkább más házimunkákat csinálna én viszont szeretném ha a főzésből is kivenné a részét, elég nehezen jutunk megoldásra ebben a kérdésben. Rendelni szoktunk néha, de ilyen gyakran azért nem fér bele sajnos.

Másoknál hogyan működik ez?

24n

2021. szept. 22. 15:07
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
93%

A lányom nevében tudok beszélni.

Ők megbeszélték!

Főzni , hol a lányom , hol a vejem főz. Sokszor együtt is szoktak. Mindig az mosogat, aki nem főz. Ezen a téren kb ilyen szabályok vannak náluk.

2021. szept. 22. 15:13
 2/47 anonim ***** válasza:
21%

Én vagyok a férfi. Úgy oldottuk meg hogy sose főz csak rendelünk. 😂

Ezt megszívtam, mi?

2021. szept. 22. 15:15
 3/47 anonim ***** válasza:
95%
Attól függ kinek mikor van több ideje. Alapvetően ő jobban szeret fozocskezni, addig en be rakok egy adag mosast vagy felporszivozok.
2021. szept. 22. 15:18
 4/47 anonim ***** válasza:
72%
Mindketten utálunk főzni. Ha megkívánjuk főtt kaját eszünk a munkahelyünkön. Este meg eszünk szendvicset, salátát, valamit ami max 5 perc mikrózással kész.
2021. szept. 22. 15:20
 5/47 anonim ***** válasza:
33%
Komolyan ekkora probléma ? Soha, egy ismerősömnel se volt ez kérdés. Megoldódott magától
2021. szept. 22. 15:20
 6/47 anonim ***** válasza:
90%

Bármit meg lehet beszélni, amibe mindkét fél belemegy. Én vagyok a nő, rühellek főzni, így kb. egy az egyben a párom főz, mert ő elvan vele. Addig én más házimunkát csinálok. Egyikünk sem házimunkázik többet a másiknál, csak mi aszerint osztottuk fel, inkább ki mit szeret csinálni.

Főzzettek együtt, ha egyikőtök sem akarja ezt teljesen átvállalni: az egyikőtök kuktáskodik, vágja a zöldségeket, pakolja a cuccokat, stb., amíg a másik a főzés többi részét csinálja.

2021. szept. 22. 15:21
 7/47 anonim ***** válasza:
60%
23/N vagyok. Nekunk annyibol konnyebb a dolgunk, hogy en imadok főzni, plusz tanulok is meg nappalin, tehat egy-egy lyukas oraban van idom hetkoznap delelott is, nem delutan faradtan kell ezzel foglalkozni. Ezert bar nincs fixen megbeszelve, de kb en fozok heti ketszer, egyszer kozosen, amikor meg dolgozom keso estig, akkor o var haza fott vacsoraval (heti egy-ket alkalom). Mosogatas szinten nincs megbeszelve, eppen akinek van kedve az csinalja.
2021. szept. 22. 15:23
 8/47 anonim ***** válasza:
91%

Mióta összeköltöztünk barátnőmmel, úgy csináljuk, hogy aki ráér vagy nagyobb affinitása van hozzá, de sokszor szoktunk együtt is főzni. Mondjuk mondketten szerettünk főzni a másik előtt is, szóval ez nem probléma. De ha ő kitalál valami bonyolultat, akkor hagyom, hagy csinálja, max segédként vagyok jelen. Én az egyszerűbb kaják híve vagyok. És itt nem a vajas kenyérre kell gondolni, hanem ha 3 óra menne el vele, akkor inkább mást csinálok.

De megbeszéljük mindig, hogy hogy legyen, vagy ha látjuk a másikon, hogy hulla fáradt, "elzavarjuk" lepihenni és átvesszük a főzicskézést :D

Szerintem úgy jó, ha minden meg van osztva. Ha valaki nem tud vagy nem szeretne főzni, akkor a bevásárlásnál, előkészületeknél, mosogatásnál segítsen.

2021. szept. 22. 15:23
 9/47 anonim ***** válasza:
97%
Ha rákényszeríted ilyen nyíltan, abból csak a feszültség lesz. Te főzz annyiszor, amennyiszer úgy érzed, hogy szívesen bevállalod. Ha ez heti 2 akkor annyi. A többi napon meg esztek hideget. Ha többre van igénye, akkor majd ő is bevállal 1-2 napot.
2021. szept. 22. 15:24
 10/47 anonim ***** válasza:
1%
Nő főz, vagy rendel.
2021. szept. 22. 15:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!