Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Két hete, hogy összeköltöztünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hete, hogy összeköltöztünk. Nem érzem otthonomnak?

Figyelt kérdés
Az első héten nagyon örültem az új életnek. Most viszont úgy érzem, mint amikor még csak "itt aludtam", azaz amikor hét napből kb 5öt itt töltöttem. Persze attól ugyan úgy örülök, csak valamiért úgy érzem, hogy megcsinálom Neki. Nem nekünk. Pl összeporszívózok neki ameddig haza nem ér. Ez mitől van?
2021. szept. 18. 11:31
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Tipikus esete vagy annak, aki ha nincs, hát generál problémát. Közöld a férfival, hogy keressen egy értelmesebb nőt.
2021. szept. 18. 11:34
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Mi lenne ha a te lakásodba költöznétek?
2021. szept. 18. 11:44
 3/8 anonim ***** válasza:
21%
Én mindig mondom, hogy az okos nő szerető lesz, nem feleség, és nem élettárs.
2021. szept. 18. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Az okos nő nem áll szóba foglalt pasival.
2021. szept. 18. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Mi az hogy neki és nem magatoknak? Mind a kettőtök után takarítasz. Ő gondolom csinál más házimunkát.

Te többet adsz a lakásba, kapcsolatba? Több mindent fizetsz, csinálsz vagy 50-50? Én akkor érezném így magam, ha az arányok valahol eltolódnának.

2021. szept. 18. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
33%

4.-nek.

Okos nő csak foglalt pasival kezd. Kevesebb a gond velük.

Mint a szerszámgép kölcsönzés. Nem kell neked megvenni, karban tartani, javíttatni, tárolni a gépet, csak amikor szükség van rá, használod.

2021. szept. 18. 14:01
 7/8 anonim ***** válasza:
Akarta, hogy beköltözz?
2021. szept. 18. 16:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy az a baj, hogy az övé a lakás egyedül és így nem érzed, hogy a közös világotokat építitek? Szóval ezért érzed magad továbbra is vendégnek kicsit?

Egyébként az lehet megoldás, hogy ezt most megint egy újabb szakasznak fogod fel és majd vesztek közösen valamit és az lesz a közös. És addig meg érezd magad nyugodtan vendégnek. Mert akárhogy is nézzük ez nem egy közös lakás, csak ott laksz.

2021. szept. 18. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!