Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Anyám úgy gondolja,hogy mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyám úgy gondolja,hogy mi a párommal, csak "dugópajtások" vagyunk, azért mert összeköltöztünk, másfél év után, és nem jegyzett el,meg nem vett feleségül. Titeket is illettek már hasonlóval?

Figyelt kérdés

Ha hazajövünk látogatóba, nagyon durva szavakkal illet emiatt, és azt mondta,hogy szégyen amit csinálok mert csak b...szótársak vagyunk, ez nem igazi kapcsolat, meg semmi..

27 éves vagyok, a szerelmem pedig 37.

2021. febr. 5. 22:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Azta, ha az én anyám ilyeneket vágna a fejemhez, jó darabig nem mennék el hozzá csak úgy a miheztartás végett. Nálunk alap a pár év együttélés...
2021. febr. 5. 22:39
 2/16 anonim ***** válasza:
95%
Kitaszít a fészekből...
2021. febr. 5. 22:40
 3/16 A kérdező kommentje:
Én meglettem ezért qvázva rendesen..
2021. febr. 5. 22:40
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, mi a véleménye, őt választottad.
2021. febr. 5. 22:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Elég régimódi gondolkodása lehet. Nem nevezném normálisnak, ha valaki ilyet mond a gyermekének. Nem tudom, mennyire lehet vele beszélni, erről. Próbáltad vele megértetni az álláspontodat?

Egy házasság előtt jó tudni, mennyire passzoltok össze a párotokkal.

2021. febr. 5. 22:59
 6/16 anonim ***** válasza:
96%

Tuljadonképpen mi bántja anyukádat:

Az, hogy 1,5 éve megismert férfival még nem osztod meg a vagyonodat, vagy az, hogy 1,5 éves megismert férfivel már dugsz?

2021. febr. 5. 23:03
 7/16 A kérdező kommentje:

Inkább utóbbi a baja. Az az álláspontja,hogy akik összeköltöznek, úgy élnek mint a kutya és macska..csak d...nak..de nincs normális rendezett hátterük, családi életük. Gondolnak egyet és szét mennek.

Őt úgy vette el apám,hogy egy évig udvarolt neki, és végül nem összeköltöztek, hanem udvarlás letelte után elvette.Persze volt szexuális életük..de állítólag az a rendje, ha valakit megkettyintenek, vegyék is feleségül.Szerinte..

2021. febr. 5. 23:06
 8/16 anonim ***** válasza:
93%

Hát mondd meg neki, hogy igen, dugni akarsz vele, de a vagyonodat nem akarod megosztani vele. A házasság az egy vagyonjogi szerződés.

Ki kéne tisztázni, mért olyan fontos ez neki. Esetleg rá vagytok szorulva, vagy valaha valaki a családból rá volt szorulva, hogy a házasság révén jusson megélhetéshez?

2021. febr. 5. 23:10
 9/16 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi nem volt nálunk. Ha csak nem abból merít,hogy az ő anyja, azaz az én nagymamám ugye háztartásbeli volt..é nagyapám tartotta el. Ott is ugyan az volt a felállás. Házasság nélkül szét i zavarták volna őekt a szülők. Aztán mit ad Isten, nagyanyám 3 hónapos terhes volt, amikor nagyapám elvette..szóval..rám nem sok pampognivaló van egyik részről se..
2021. febr. 5. 23:19
 10/16 anonim ***** válasza:
94%
Hát akkor ez ilyen örökölt harag, a nagymamádra haragudtak talán.:)
2021. febr. 5. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!