Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyám úgy gondolja,hogy mi a párommal, csak "dugópajtások" vagyunk, azért mert összeköltöztünk, másfél év után, és nem jegyzett el,meg nem vett feleségül. Titeket is illettek már hasonlóval?
Ha hazajövünk látogatóba, nagyon durva szavakkal illet emiatt, és azt mondta,hogy szégyen amit csinálok mert csak b...szótársak vagyunk, ez nem igazi kapcsolat, meg semmi..
27 éves vagyok, a szerelmem pedig 37.
Ne foglalkozz másokkal, az anyáddal sem, meg kell hallgatni minden tanácsot, de megfogadni nem kell mindet!
Egyébként, ha 2-3 év múlva nem megy pozitív irányba egy kapcsolat, érdemes mélyen elgondolkoznod, anyukád gondolatit felidézve hozzá!
11 ez nagyon édes ☺️
Sajnálom, hogy màr nincs veled a mamád. Amúgy nem jogos a r*bancozás azért mert nem vagy férjnél, de ebben a korban sajna sokan szóvá fogják tenni. Mi 25 évesek vagyunk, 2 éve lakunk együtt, de én amolyan féltő jelleggel kapom ezeket a rokonoktól, hogy nehogy aztàn csak úgy eldobom rá az éveimet, aztán majd nem vesz el. :D bevallom, ilyen félelmeim nekem is vannak néha, ezért is üt szíven az ilyen beszólás De a k*rvàzós stílust nem tűrném el senkinek, anyámnak sem, én biztosan nem mennék haza egy ideig így, ez a barátodnak is megalázó lehet. Ha ti ketten konszenzusra jutottatok a témában, akkor már meg kell hogy tudjátok védeni az elveiteket a családdal szemben is . Nálunk az a gond, hogy nincs még erről megegyezés, nincs kész válasz, csak pislogunk és szégyenkezünk mindketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!