Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti másfél év elteltével még megismernétek a lányt, aki tetszett, vagy már hanyagolnátok? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van egy lány, aki másfél évvel ezelőtt tetszett nektek, kétszer randiztatok (de semmi több nem volt), és a lánynak is bejöttetek, csak egyéb, érthető és logikus okok miatt megszakadt az ismerkedés, azóta nem beszéltetek egymással.
Ha másfél év után felkeresne titeket a lány, folytatnátok ott, ahol abbahagytátok, vagy ennyi idő elteltével már nem érdekelne?
2019. júl. 17. 20:41
1/6 anonim válasza:
Ez teljesen szituációfüggő. Ha éppen nincs senkim akkor simán nyitott lennék vele legalább egy randira. Ha kapcsolatban vagyok, vagy épp valaki más érdekel, akkor felejtős a dolog.
2/6 anonim válasza:
Ha valakivel megszakad és nem keresik, annak oka van. 1,5 év rengeteg idő. Bőven van más.
3/6 Noren1989 válasza:
Attól függ.
Pozitív volt az ismerkedés?
Illetve én szinte biztos, hogy nem pont ott folytatnám,
visszalépnék kicsit, hogy megismerjem az elmúlt másfél év alatti változásait.
Ha akkor szimpi volt, akkor szerintem tovább ismerkednénk.
4/6 A kérdező kommentje:
Ahh, ettől félek én is, hogy van más. Tudtommal nincs barátnője, de attól még lehet valaki a háttérben.
2019. júl. 17. 20:45
6/6 anonim válasza:
Nálam bevésődik a személy, szóval nem felejtem el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!