Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Mivel lehet titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mivel lehet titeket "rávenni" hogy kezdeményezzetek egy nőnél? Mik azok a tulajdonságok amik miatt úgy érzitek muszáj megismernetek?

Figyelt kérdés
2018. febr. 21. 14:53
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell rávenni. Ha te akarsz megismerni valakit, kezdeményezz te. Feltéve, hogy felnőttnek érzed magad (a kategóriából ítélve...).
2018. febr. 21. 15:10
 2/10 A kérdező kommentje:

Gondoltam hoyg lesz egy ilyen válasz.

Rosszul fogalmaztam meg mert itt most nem arról van szó hogy én merek-e vagy nem.

Hanem hogy mik azok a külső/belső tulajdonságok ,apróságok akár ami miatt egy pasi azt érzi hogy muszáj legalább beszélgetni egy nővel. Mitől lesz különleges.

Szubjektív véleményekre gondoltam.

2018. febr. 21. 15:14
 3/10 anonim ***** válasza:
16%
Te mi alapján gondolod egy ismeretlenről, hogy muszáj vele beszélgetned?
2018. febr. 21. 15:16
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Szubjektív véleményekre gondolt, ha a sajátja elég lenne neki, nem tette volna fel a kérdést.
2018. febr. 21. 15:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Össze vagy vele zárva egy melóhelyen és valamennyire jól néz ki akkor kezdeményezek.
2018. febr. 21. 15:39
 6/10 WheneverYouWant ***** válasza:
81%
Minden férfi fejében van egy kép egy ideális nőről. Ha ezeknek túlnyomó rész megfelel az illető akkor növekszik az esélye annak hogy a fiú odamegy hozzá vagy valahogy megpróbál kapcsolatot létesíteni a lánnyal. De mivel nem tudod hogy az adott illető fejében ez a kép hogy is néz ki ezért nem tudsz ahhoz hasonlítani. Nincs ilyen dolog ami minden férfinél bejön és csak olyannak kell hogy legyél.
2018. febr. 21. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha látom, hogy vevő rám. Nem kell kezdeményezzen, elég ha csak köszönget, odaszól néha, mosolyog a beszólásaimon, bármi hasonló.
2018. febr. 21. 15:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Személy szerint nem gondolom, hogy bárki is különlegesebb lenne a másiknál. Nincs ilyen tulajdonság. Minden emberi tulajdonság különleges a maga módján. Még a negatívok is.
2018. febr. 21. 16:12
 9/10 Diavolino44 ***** válasza:
92%

Ilyen nincs!!

Mondok egy peldat mivel sokaig igy gondolkodtam, teljesen mindegy mi a helyzet az ego gatat fog szabni:

1.) Ha csunya a lany nem megyek oda mert csunya.

2.) Ha atlagos a lany, akkor nem megyek oda, mert varok a tokeletes nore, s nem akarom rabolni a lany idejet

3.) Ha tokrletes a lany, nem megyek oda mert tuti csak szuper intelligens kigyurt sracokkal ismerkedik, s nem fogom leegetni magam.

Az elsovel ertek egyet, neked kell kezdemenyezni, s leginkabb ugy, hogy olyan helyzetet termtesz, hogy elindul egy beszelgetes “spontan” te altalad.

2018. febr. 21. 19:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Jósága, személyiségének nagy százalékú passzolása az enyémhez, identitásának nagy százalékú passzolása az enyémhez.

Nem kell rávenni. Látom az emberek pszichéjét, tudom, kit, miért, és mennyire akarok megismerni.

2018. febr. 23. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!