Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mivel lehet titeket "rávenni" hogy kezdeményezzetek egy nőnél? Mik azok a tulajdonságok amik miatt úgy érzitek muszáj megismernetek?
Gondoltam hoyg lesz egy ilyen válasz.
Rosszul fogalmaztam meg mert itt most nem arról van szó hogy én merek-e vagy nem.
Hanem hogy mik azok a külső/belső tulajdonságok ,apróságok akár ami miatt egy pasi azt érzi hogy muszáj legalább beszélgetni egy nővel. Mitől lesz különleges.
Szubjektív véleményekre gondoltam.
Ilyen nincs!!
Mondok egy peldat mivel sokaig igy gondolkodtam, teljesen mindegy mi a helyzet az ego gatat fog szabni:
1.) Ha csunya a lany nem megyek oda mert csunya.
2.) Ha atlagos a lany, akkor nem megyek oda, mert varok a tokeletes nore, s nem akarom rabolni a lany idejet
3.) Ha tokrletes a lany, nem megyek oda mert tuti csak szuper intelligens kigyurt sracokkal ismerkedik, s nem fogom leegetni magam.
Az elsovel ertek egyet, neked kell kezdemenyezni, s leginkabb ugy, hogy olyan helyzetet termtesz, hogy elindul egy beszelgetes “spontan” te altalad.
Jósága, személyiségének nagy százalékú passzolása az enyémhez, identitásának nagy százalékú passzolása az enyémhez.
Nem kell rávenni. Látom az emberek pszichéjét, tudom, kit, miért, és mennyire akarok megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!