Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 hónap ismerkedés után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónap ismerkedés után besértődött, hogy nem beszéltünk másfél napig. Elment minden kedvem. Velem van a gond?

Figyelt kérdés

21 éves szűz orvostanhallgató lány. Külsőre egészen a zsánerem és már az első randin csókolóztunk egymással és ha egy városban voltunk akkor heti két-háromszor találkoztunk. Beszélgetni is jó volt vele a múltban. Múltkor rossz kedvem volt és vizsgára is készültem, ezért vagy másfél napig senkivel nem beszéltem telefonon/neten keresztül. Családdal, barátokkal sem.

Legutóbb meg félig könnyezve beszélt erről a randin, hogy miért van ez. Aztán elmondtam. Aztán azt mondta hogy büntetésből most nem csókolózunk egymással.

Úgy érzem bűntudatot is akar bennem kelteni és emellett extrém érzékeny is. (Fele-fele alapon)

Ráadásul a szexet sem erőltetem, eddig egyszer-kétszer beszéltünk róla és még pettinget sem hoztam fel, szóval biztos nem gondolhatja hogy csak arra akarom.

Kicsit hülyén érzem magam, úgy érzem behülyít/-csicskít egy csaj. Korábban sosem voltak ilyen gondolataim, megoldottam a dolgokat egyből

23/F

2017. jan. 14. 10:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem. Ez a csaj ilyen. Ennyi, legkozelebb irj neki annyit hogy tanulsz nem tudsz egy par napig beszelni es megoldodik a problemad.
2017. jan. 14. 10:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Kis érzelmi manipulátor a csajszi. Kelti benned a bűntudatot, hogy maga köré csavarjon. Másfél nap.. Jó ég.

Nem akarok vészmadárkondi, de én elgondolkodnék, hogyha ezen sír, akkor mi lesz ha tényleg lesz valami konfliktus? Késsel rád támad vagy megver vagy mi? 23/F

2017. jan. 14. 10:58
 3/12 anonim ***** válasza:
24%
Azért ilyen szenzitív, mert még nem dugta meg senki, legfeljebb az anatómia könyvvel masztizik. Uccu neki, lehet csak arra vár ezzel, hogy gyakorlatba vigye az elméletet.
2017. jan. 14. 11:06
 4/12 A legrosszabb ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szerel..

#9-es hozzászólásban ugyanerről a problémáról írtam.

2017. jan. 14. 11:12
 5/12 anonim ***** válasza:
Extrém érzékeny és emellett érzelmi zsaroló manipulátor.. Nem tudom, személy szerint az ilyen emberek elől azonnal menekülnék, mielőtt tönkreteszi az életem, nem lehet egy ilyennel normális kapcsolatot létesíteni.
2017. jan. 14. 11:19
 6/12 anonim ***** válasza:
Habár szerintem is picit túl reagálta a dolgot,de két hónap ismerkedés után úgy, hogy már csókolóztatok is meg amúgy viszonylag sokat vagytok együtt én ilyen feltételek mellett azért minimum elvárnám, hogy szólj ha ilyen van. Nem vagyok hárpia, és pióca sem ha nincs időd vagy esetleg kedved beszélni mert rossz passzban vagy simán meg lehet érteni, csak legalább szólj, hogy most ez a helyzet. Amúgy meg beszéld meg a lánnyal, hogy ez így nem okés.
2017. jan. 14. 12:00
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én szeretek minden nap beszélgetni azzal a fiúval akivel komolyabban ismerkedek, nekem ez kell és szerencsére ilyen fiúk is vannak. Azonban ha valami miatt nem beszélünk egy nap attól én még nem borulok ki és nem sírok. Egyszerűen csak írok a srácnak mondjuk másfél nap után ha még akkor sem jelentkezik, hogy mi a helyzet.

Normálisan is el lehet intézni az ilyen dolgokat de nem mondom, hogy egyből enged útjára. Lehet csak neki is rosszabb napja volt, történt vele valami amitől kicsit lehangoltabb volt és így jött ki a szituáció. Ha legközelebb is ilyen lesz ha nem tudtok egy napig beszélni akkor viszont számíthatsz arra, hogy mindig ilyen lesz. Addig pedig próbáld neki elnézni ezt a kis hisztit (szerintem, főleg ha bejön neked és jókat tudtok beszélgetni) :)

2017. jan. 14. 12:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Utolsó, szólni talán illett volna, én is még 5 perc késést is mindig bejelentek.

Node ilyen dedós hülyeséget ki látott már, hogy "akkor nem csókolózunk"??? 21 évesen, banyek!

Nem ő az angol királynő, hogy kegyet gyakorol, hogy megcsókolhatja a kérdező...a párkapcsolat alapja a kölcsönösség, elméletileg ő is szimpatizál a sráccal, szívesen csókolózik vele, akkor gyakorlatilag most magát is beállította a sarokba.

Normális hangnemben lehet közölni, hogy Józsi, nem az a gond, hogy nem írtál, hanem az, hogy nem is jelezted, hogy nem fogsz. De ezért sírdogálni? Meg büntetgetni? Naneeee...az, hogy szűz egy dolog, ettől még jó lenne felnőttként viselkedni szerintem.

2017. jan. 14. 12:54
 9/12 anonim ***** válasza:
*utolsó előttinek ment, közben írtak
2017. jan. 14. 12:55
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Én pont úgy reagálnék mint ő. Ha elég fontos lenne neked, akkor vele igenis akarnál beszélni minden áldott nap, legalább egy kevéskét. Számomra elfogadhatatlan lenne, nagyon megbántódnék, kételkednék az érzéseidben.

21/N

2017. jan. 14. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!